Inlägg från: Anonym (frustrerad-ungman) |Visa alla inlägg
  • Anonym (frustrerad-ungman)

    flickvän luktar bajs

    blir så frustrerad när jag ska ha sex med min flickvän. efter ett tags knullande känner man stanken utav bajs tränga in i näsan eller när man ska slicka henne så känner man lukten utav skit. hur jävla svårt ska det vara för er tjejer/kvinnor att ta hand om eran hygien? TVÄTTA ER FÖR FAN MELLAN SKINKORNA NÄR NI HAR BAJSAT FÖR FAN!!!  har alla tjejer nuförtiden hygien problem?

  • Svar på tråden flickvän luktar bajs
  • Anonym (frustrerad-ungman)
    Anonym (Kent) skrev 2016-05-14 19:54:44 följande:

    Samma visa här hemma.

    Så fort jag dunkar frugan bakifrån (i muttan) kommer denna hiskeliga odör, tyvärr.

    Jag har börjat lägga en kudde över röven och då kommer inte dessa pustar med bajalukt. Prova och se om det funkar för dej också.


    håller verkligen med om när man tar henne bakifrån. efter ett par sekunders dunkande känner man denna lukt utav bajs tränga in i näsborrarna. riktigt vidrigt att det är så många tjejer med så dålig hygien usch.
  • Anonym (frustrerad-ungman)
    EnAnonumius skrev 2016-05-15 10:07:22 följande:
    Ytterligare en mupp som vägrar att begripa att "en" är aldrig samma som "alla (100%)".

    Utan det skall TOTALISERAS (alla=100%)  baserat på en enskild individ.

    Det finns för fan män som skiter i att tvätta sig mellan skinkorna när det skiter och stinker skit med.  Skall man gapa på att du och "alla andra" stinker skit då med?

    Dock handlar om INDIVIDER bland bägge könen.
    DU NU LYSSNAR DU JÄVLIGT NOGA!!!! jag sköter min hygien till 100% tvättar mig alltid efter jag bajsat. hukar ner mig i duschen och tvättar noga och grundligt tvålar in rikligt med tvål efter varje gång jag bajsat. min röv luktar ALDRIG skit..
  • Anonym (frustrerad-ungman)
    EnAnonumius skrev 2016-05-15 11:05:27 följande:
    Det känner jag igen.
    Jag brukar skölja min fitta med vatten, undviker tvål, och mitt ex gillade om jag sköljde fittan i vatten och vi väntade någon timme innan sex så att de naturliga dofterna och smakerna fick åter fart igen.
    fy fan alltså att så många tjejer har så dålig hygien. tänkt när man står i kön på ica och ser en fin tjej i ett par tighta jeans i sommarvärmen och bara osar skitlukt om man skulle få för sig att lukta lite i hennes rumpa och man får snabbt en tanke att hon har fullt med bajs mellan skinkorna  fy fan alltså har alla tjejer så stora problem idag?
  • Anonym (frustrerad-ungman)
    sextiotalist skrev 2016-05-15 17:54:56 följande:
    Själva anus är självrengörande. Det räcker med att ta bort fekalrester som finns kvar med papper (kan behövas lite fukt om man är dålig i magen eller har hemorrojder). Men vid normal avföring så räcker det med att torka sig med papper.
    DETTA ÄR JU FAN DET VIDRIGASTE JAG LÄST!!!! att anus är självrengörande fy fan alltså att större delen av befolkningen har såna här stora vanföreställningar visste jag inte herregud alltså.... 
Svar på tråden flickvän luktar bajs