• Anonym (wilma)

    ställa upp på saker som t ex analsex?

    Var på tjejmiddag igår.

    Då kom det upp att många av mina vänninor ställer upp på t ex analsex,oralsex,sexlekar för t ex att deras män inte ska lämna dem?

    Jag blev lite chockad? Är detta vanligt?

    Är det då vanligt att MÄN ställer upp för kvinnan skulle på det dem njuter av?

  • Svar på tråden ställa upp på saker som t ex analsex?
  • Anonym (han svarade)

    Jag tycker att slicka en kvinna är ganska självuppoffrande med tanke på cancerrisken. Det kallar jag att ställa upp.
    Sen ska man ju inte ställa upp på något man inte gillar men det verkade inte så viktigt. Eller? Tror säkert att dina väninnor njuter av att få en rejäl kuk i analen och en stor sats i munnen. Men det berättar dom inte för dig.

  • MammAmma

    Det är nog ganska vanligt, tyvärr. Otroligt synd att de bryr sig mer om sina mäns välmående än sitt eget.

  • Carambolan

    Jag kan väl tycka att man i ett förhållande har någon form av skyldighet att (inom rimliga gränser) försöka testa sånt som ens partner går igång på. Vågar man inte testa nytt så utvecklas man ju inte och jag tror att utveckling är viktigt även på det sexuella planet. Men det man ställer upp på är att ge det en ärlig chans, inte att fortsätta med det för husfridens skull.

  • 100kgpappa

    Klart det finns män som "ställer upp" på saker också, även om jag tror det är vanligare att kvinnor gör det.

    Sen beror det ju lite på hur man värderar "ställa upp", är det att göra saker man absolut inte vill, eller saker man iof inte tänder på, men tycker är ok för att ens man/kvinna tänder på det?

    De verkar dock ha rätt kassa förhållanden om de känner att de måste göra sexuella aktiviteter de inte gillar för att inte bli lämbade...

  • Anonym (wilma)

    Som sagt jag blev chockad...

    Tänker tillbaka på mina ex kommer inte ihåg att det var så..kanske 69 fast då ville jag ju bli slickad av kåthet och suga var okej fast jag förstunden inte var så sugen.

  • Anonym (88)

    man ska givetvis inte göra något man absolut inte tycker om att göra. Ibland är det väl så att man gör saker som man inte bryr sig om själv men som den man älskar tycker om. Känner man att det är ok att göra det så kan man ju göra det.

    Däremot om man tex får ont av något, känner sig övertalad eller tvingad att göra något, ska man givetvis inte gå med på det. 
    Man får väl hoppas att de kvinnor som tycker att de "ställer upp" får något tillbaka också. 
    Förhoppningsvis har man en så bra relation så att man kan säga ifrån om man inte vill. 

  • terfje

    Min nuvarande sambo vill gärna testa analsex men mitt ex har förstört det helt och hållet då han använde det för att visa vem som bestämmer i förhållandet. Han misshandlade mig psykiskt och fysiskt med mera. Jag skulle vilja försöka igen för min nuvarandes skull men det tar emot ganska rejält.

  • Anonym (D'archangel)

    Inte så vanligt att kvinnor har önskemål. Det brukar bli det som mannen initierar. Därför blir det inte så mycket "ställa upp" för män.

    Jag tillfredsställer min kvinna med händerna ofta. Det är ju inget jag får orgasm av, men det superhärligt att se/känna hur kåt hon blir.

  • Anonym (?!)
    Anonym (han svarade) skrev 2016-06-15 17:46:10 följande:

    Jag tycker att slicka en kvinna är ganska självuppoffrande med tanke på cancerrisken. Det kallar jag att ställa upp.
    Sen ska man ju inte ställa upp på något man inte gillar men det verkade inte så viktigt. Eller? Tror säkert att dina väninnor njuter av att få en rejäl kuk i analen och en stor sats i munnen. Men det berättar dom inte för dig.


    Va? Cancer?
  • vargveum

    Som dominant man är det ju så att jag inte frågar i klartext hur en kvinna vill ha det. Inte heller att jag uppmuntrar henne att komma med önskemål. Det lustiga med det är att medan dom/sub ytligt sett därför kan se väldigt enkelriktat/ego ut, är min egen erfarenhet att det blir precis tvärtom. Om man är ansvarstagande blir man istället väldigt fokuserad och lyhörd för vad kvinnan går igång på, sedan håller man sig inom dessa ramar (för jag vill ge njutning).

    Så apropå TS fråga tycker jag att det där med att "ställa upp på en grej man inte gillar" paradoxalt nog förekommer mindre när en är dominant och den andra undergiven, för att just de aspekterna kommer i fokus. Min erfarenhet av sex utan dom/ug -aspekten är att det kan funka kanon, men det är där det lättare smyger sig in dessa "ställa upp på" scenarier.

    Kanske en smula OT, bara en reflektion

Svar på tråden ställa upp på saker som t ex analsex?