• Äldre 18 Jul 21:23
    9729 visningar
    46 svar
    -3
    46
    9729

    Invandrartjejer och deras ointresse för svenska män

    Vad beror det på? Det är ju jättevanligt med svenska tjejer och invandrarkillar från alla möjliga kulturer. Men man ser i princip aldrig att en svensk kille är ihop med en invandrartjej. I den stad jag bor i, där ungefär 40 % av den unga befolkningen är invandrare händer det att man ser kanske 1-2 par med svensk kille + ickevit tjej och då är det ju nästan alltid en asiatisk tjej typ adopterad från Korea e.dyl.

    Har varit med en svart tjej och en kurdisk tjej. Den kurdiska tjejen var jätte,jätte,jättetrång. Det fanns jättemycket sexuell dimorfism. Jag var jättestor jämfört med henne och allting kändes jättebra. Men eftersom hon är kurd så kan hon så klart inte bli ihop med mig. Jag är ju svensk.

  • Svar på tråden Invandrartjejer och deras ointresse för svenska män
  • Anonym (!)
    Äldre 18 Jul 21:26
    #1

    Barnrumpa!

  • Äldre 18 Jul 21:34
    #2
    Anonym (!) skrev 2016-07-18 21:26:35 följande:

    Barnrumpa!


    Försöker du sabotera min tråd?
  • Äldre 18 Jul 21:58
    #3
    +2

    Vad pratar du om egentligen, TS? Vill du mest prata om hur jättejättejättetrång en tjej du varit med var? Starta en tråd om det i så fall.

  • Anonym (!)
    Äldre 18 Jul 23:02
    #4
    dujagskiteriattduearg skrev 2016-07-18 21:34:11 följande:

    Försöker du sabotera min tråd?


    Vilken tråd menar du? Den om hur trånga dina ligg är eller??!!!! Igen: barnrumpa!
  • Jösses vad lättkränkta ni är. Att en tjej är trång är väl ingenting hemskt att skriva? Hur ofta pratar inte kvinnor om att mannen är stor?

    Det spelar ändå inte så stor roll om en tjej är trång eller inte. Det är mest en annorlunda känsla att ha sex med en tjej som är jättetrång.

    Men det jag undrar över är om ni inte tycker att det är problematiskt att det är så få par med svensk kille och invandrartjej? Kommer inte det få olika följder på det svenska samhället som vi inte vill ha?

  • Anonym (L G)
    Äldre 19 Jul 09:21
    #6

    Vilken barnrumpa alltså. Klart omogen

  • Anonym (Henry­XOXO)
    Äldre 19 Jul 09:27
    #7

    Skulle också vilka vara med en jätte,jätte,jättetrång tjej.

  • Anonym (L G) skrev 2016-07-19 09:21:49 följande:

    Vilken barnrumpa alltså. Klart omogen


    Ja hon hade en trång fitta. Förlåt för att jag nämnde det i förbifarten. Många osäkra människor här antar jag. Det är säkert inget fel på era fittor.
  • Anonym (tydli­ghet)
    Äldre 19 Jul 09:31
    #9

    vad handlar tråden om TS? 
    Undrar du över hur olikfärgade människor blir tillsammans eller ville du mest bara tala om att ditt ex var väldigt trång? Det är två olika saker och det är rätt mkt smidigare förstå om du i så fall gör två olika trådar. 

  • sextio­talist
    Äldre 19 Jul 09:33
    #10

    Och det har med att hon är invandrare.

    Annars beror det väl en hel del vilken kultur hon kommer ifrån. En kollega till mig är iran-kurdiska och hon har tre systrar. Hennes äldsta syster är gift med en svensk man, hon är tillsammans med en svensk man. Det kanske har lite med att båda är välutbildade och träffat sina respektive under sina högskolestudier. Att föräldrarna är positiva till Sverige och det svenska gör ju att det blivit lättare att se utanför deras egna kultur.

    De yngsta har precis tagit studenten och lever loppan.

Svar på tråden Invandrartjejer och deras ointresse för svenska män