Inlägg från: Anonym (Linda) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Linda)

    Vi som har en älskare/älskarinna och inte skäms för det!

    Anonym (Älskar det!) skrev 2016-08-28 20:37:02 följande:

    Tänkte att vi kunde diskutera lite, för och nackdelar, hur det sker, varför det sker osv osv!

    MORALTANTER UNDANBEDES!

    Jag kan börja med att berätta att jag skaffade mig en älskare för ungefär 5 månader sen.

    Har aldrig känt mig så älskad och omtyckt utan krav förr. Hemma har jag det stabila livet med en sambo som jag älskar och som älskar mig, vi har underbart sex men allt går på rutin. Att träffa någon vid sidan av är så spännande och sätter fart i tillvaron.

    Enda nackdelen är att vi alltid måste planera när vi ska träffas.

    Hur har ni andra det som bara ser en älskare som något som piggar upp en annars tråkig tillvaro?


    Klart du skäms. Du vågar ju inte berätta det för din man.

    Varför respekterar du inte din sambo?
  • Anonym (Linda)
    Anonym (12345) skrev 2016-08-28 21:30:46 följande:
    Får man inte sex hemma så får man söka det på annat håll, inget konstigt med det.
    Och vad har det med mitt inlägg att göra?
  • Anonym (Linda)
    Anonym (För sällan) skrev 2016-09-02 18:57:06 följande:
    Men du har ingen aning om min alldeles personliga relation till min man. Hur jag gått med på att inte skilja mig när han definitivt enligt dina normer betett sig svinaktigt. Jag har fortsatt att vara gift med en löjlig dröm om kärnfamilj. När han sedan avvisar mig sexuellt, eftersom han enligt vår psykolog sätter mig på madonnatronen, så ser jag ingen annan utväg för att få sexuell njutning och chansen att uppskattas som kvinna med sexdrift. Jag tycker inte att man ska moralisera över andras leverne. Jag är noga med att inte såra någon och har min vid sidan om på 60 mils avstånd. Inte idealet, jag skulle må bättre av att vara skild men det vill inte våra barn, så det är de och mannen som tvingar mig in i lögnen. Ekonomiskt vore jag en vinnare om jag stack så inte ens det är ett argument. Du får ha vilka åsikter du vill, men kalla mig inte svin!
    Herregud!

    Ingen tvingar dig att vara otrogen, du är otrogen för att du är feg och ryggradslös.
  • Anonym (Linda)
    Anonym (För sällan) skrev 2016-09-02 20:03:25 följande:
    Jag har sex utanför äktenskapet eftersom jag har behovet av att känna en annan människa nära mig, har en stor sexuell lust. Självklart är det ingen som tvingar mig utan det är min lust som lockar mig. Jag skyddar mina barn genom att vara anonym, vem skyddar du med att vara anonym, Jag har tvingat min man till samtal med mera, men han vill inte prata så om någon är feg och ryggradslös så är det min man. Han tar inte konsekvenserna för sitt agerande.
    Så han vet vad du gör?
  • Anonym (Linda)
    Anonym (Marabou) skrev 2016-09-02 20:22:14 följande:

    Detta med "för-sällan-sex" verkar vara ett rätt så vanligt fenomen. Jag vet, eftersom jag varit medlem på en konktaktsida där mängder med män som skrev att de "inte får sex hemma" ville träffas.

    Tycker den problematiken är rätt så intressant. "Madonnateorin" låter ju fin, men förklarar inte hur mannen inte kan ha sexlust eller hur han tillfredsställer den (med horor eller vad?).

    Och om mannen eller kvinnan nu nekar sin partner sex under lång-tid, då tycker jag verkligen att man kan "kräva" att få sex, lust och närhet på annat håll, allt annat blir ju omänskligt.


    Fast de flesta som är otrogna kräver inte sex på annat håll. De gör det bakom ryggen på sin partner.

    Tror du verkligen på vad män skriver på dejtingsidor? Det är världens enklaste lögn, "jag får inget sex, min fru förstår mig inte". Och ni går på det...Det ligger ju i sakens natur att otrogna inte sätter sanning och respekt högst på dagordningen.
  • Anonym (Linda)
    Anonym (För sällan) skrev 2016-09-03 12:38:11 följande:
    Tro det eller ej men jag mår inte bättre om han mår dåligt. Man gör inte slut på 30 år så lätt. Vi fungerar väldigt bra som team, åker på trevliga semestrar och barnen, nästan vuxna, gillar inte tanken heller.

    Kommer att ta ett beslut inom det närmaste året.
    Vad är det barnen inte gillar? Tanken på att ni ska separera? Vet de om att du ligger med andra, så att de har hela bilden klar för sig, eller baserar de sina åsikter på en lögn?

    Tycker inte du att alla båda ska veta sanningen, när man beslutar om sin framtid?
  • Anonym (Linda)
    Anonym (Anna) skrev 2016-09-03 12:52:35 följande:
    Känner igen mig precis. Det är inte så enkelt att bara kasta bort det. Att vara vänner kanske är bra nog? Eller inte. Det gäller att inte fatta förhastade beslut som går ut över andra.
    Nöjer din man sig med att bara vara vänner och att du sedan ligger med andra?
  • Anonym (Linda)
    Anonym (Anna) skrev 2016-09-03 13:33:12 följande:
    Det här är ett typiskt inlägg som inte för diskussionen vidare. Den frågan har jag gått igenom tusen gånger.
    Din man vet alltså inte, och du tar dig friheten att bestämma själv vad som är bäst för er.
  • Anonym (Linda)
    Anonym (Anna) skrev 2016-09-02 19:18:54 följande:
    et klart att det är skillnad om man har sex vid sidan om för att man gillar spänningen eller om man gör det för att man blir kär och lämnar. Men i såna här trådar buntas alla ihop till opålitliga som bara borde leva i polyförhållanden. Det tycker jag är konstigt.
    Tror du att din man tycker det är skillnad? 

    Eller att dina barn tycker det är skillnad, den dagen de får reda på det?

    Visst, jag glömde att du inte inkluderar din familj i dina livsval. Det är ju du och endast du som ska bestämma reglerna.

    Det är det jag tycker är väst med folk som är otrogna. Att de tar sig friheten att släppa in fler i sitt förhållande utan att prata med sin partner först. Så totalt respektlöst. 
  • Anonym (Linda)
    Anonym (Anna) skrev 2016-09-03 13:49:10 följande:
    Måste fråga: beter du dig så här i andra sammanhang också? Försöker ta över diskussioner till att handla om det DU tycker är viktigast? Förstår du att andra kan vilja diskutera saker även om du inte tycker det är det viktigaste?
    Jag förstår att du tycker det är jobbigt att bli ifrågasatt. Hade du själv velat bli respektlöst behandlad av din man?

    Men jag förstår att du inte gillar att prata om vad andra tycker är viktigt. Då hade du ju tagit upp detta med din man istället för att gå bakom ryggen på honom. Men du har ju bara fokus på dig, ingen annan. 
Svar på tråden Vi som har en älskare/älskarinna och inte skäms för det!