• eja091

    Tjut tjut ännu mer tjut

    Har en liten på 2 månader. Har under en rätt lång tid varit otröstlig på kvällarna. Det är panikskrik från kl 20 till hon helt enkelt somnar vilket kan variera från kl 22 (om man har tur) annars kan det hålla i till 23-00.... ingenting fungerar o man själv tjuter ju snart nästan lika mkt, småbarn gråter är det enda man får höra av bvc..... Åka bil funkar inte, vagn funkar inte, inte vagga, verkligen ingenting fungerar o det är samma visa varje kväll.. hon går enbart på ersättning. Bytte till nan ifrån semper häromdagen se om det gör nåt bättre. Kör även med magdroppar och börja idag också med minifom... överrös gärna med idéer. O om ni varit i samma sitts när går det över??!


    .
  • Svar på tråden Tjut tjut ännu mer tjut
  • Frontline

    Usch vet hur det är, har en son som skrek typ 18 timmar om dygnet i 10 månader så det var en tuff tid för oss Det vart mycket musik och vaggning framför datorn. Musik var i stort sett det som lugnade han mest. Akupunktur testade vi på när han var 8-10 månader och det hjälpte en del, fick iaf några timmar mindre med skrik då.


    Livet är underbart när underlivet är bart :)
  • augustibebis2016

    Tar ni d-droppar? En del barn reagerar illa på de oljebaserade d-dropparna från BVC. Prova att byta till vattenbaserade istället, de finns på Apoteket.

  • Lilla Gs mamma

    Om det inte är magknip ( som borde komma efter varje gång bebisen ätit) skulle jag tippa på det vanliga kvällsgnället. Så gör många bebisar när de blir trötta på kvällen. Obegripligt att de inte bara somnar istället...

Svar på tråden Tjut tjut ännu mer tjut