Inlägg från: Naturligtvis2 |Visa alla inlägg
  • Naturligtvis2

    Medicinska åldersbedömningar. Ja eller nej?

    Ja, naturligtvis. Det borde vi ha haft i alla år, precis som våra grannländer. Men i Sverige ska det alltid finnas några som motarbetar vårt eget folk, och bara tänker på vad som är bra för diverse individer av andra folk. Just denna galenskap har för övrigt gått ut även över individer av andra folk, nämligen de riktiga barn som varit tvungna att bo med vuxna män, där de inte kunnat hävda sig alls, utan blivit överkörda och i vissa fall misshandlade och homosexuellt våldtagna.

  • Naturligtvis2
    Carambolan skrev 2016-09-07 12:15:54 följande:

    Jag är splittrad i frågan. Det mest sorgliga kan jag väl ändå tycka är att många känner sig tvungna att ljuga om sin ålder för att öka chansen till ett bättre liv. Det är väl ingen 30-åring som hade valt att låtsas vara 16 och bli satt under förmyndarskap, om utsikterna till ett tryggt liv och en utbildning eller väg till arbete var lika goda även för den som är 30.


    Nä, men det är inte heller någon självklarhet att svenska skattebetalare ska bjuda på detta. Samtidigt som vi själva (eller våra gamla föräldrar, barn med särskilda behov, tonåringar med psykiska problem, syrran som ska föda) inte längre kan få det vi behöver från det allmänna i olika sammanhang. 

    Den internationella asylrätten inrättades för personer som har PERSONLIGA skäl, som att de varit oppositionsledare mot en diktator eller skrivit regimkritiska artiklar, och nu hotas av tortyr och dödsstraff. Det är inte för vanligt folk som "vill ha ett tryggt liv och en utbildning".
Svar på tråden Medicinska åldersbedömningar. Ja eller nej?