• Äldre 14 Sep 00:03
    67239 visningar
    251 svar
    251
    67239

    Äggdonation i Ryssland, nån som har erfarenhet (2016)?

    Hej.

    Vi funderar på att åka över till Ryssland för ÄD, främst för att vi där kan se bilder på donatorerna så dom matchar oss samt se lite bakgrundshistoria. Tittat främst på AVA kliniken i St Petersburg (www.avapeter.com) men även New Generation Clinic (www.spbivf.com/en/). Ganska lätt att hitta omdömen om AVA då dom  varit igång längre men hittar ingenting på Svenska sidor on NGC. Så min fråga, är det någon som har erfarenhet, hört någon, känner någon som har gjort vår kommande resa på någon av dessa? Framförallt nyfiken på NGC då deras priser ligger nästan 60% under AVA och kliniken ser väldigt fin och modern ut.

    Håller tummarna för att nån kan hjälpa till med information.
    Tack på förhand / S

  • Svar på tråden Äggdonation i Ryssland, nån som har erfarenhet (2016)?
  • Äldre 23 Sep 11:07
    #31

    sessan: hur lång tid tog det från första samtal med Ava Peter tills ni fick åka dit för ET?

  • Äldre 23 Sep 13:02
    #32

    hur går det för dig Steph2 ?

  • Äldre 23 Sep 20:36
    #33

    Åh va spännande, hur gick det idag Vickan? Tycker du det kändes bra? Jag tror att det tog lite över en månad men då var det sommar också så det kan säkerligen gå snabbare!

  • Äldre 24 Sep 10:33
    #34

    sessan: jo vi fick lite att fundera på igår, pratade med nån från england. Och vi hade ju tänkt ha både ägg och spermadonation, just för att vara på den säkra sidan. Efter prover och utredningar så är det ju inget fel på varken mig eller min sambo, men nu är jag nyss fyllda 42 år, så äggdonation absolut, men eftersom jag har blivit spontangravid 1 gång på 8 år och gravid 2 gånger av 3 testade IVF, som alla 3 slutade i missfall, så tänkte vi att embryodonation kanske skulle vara lösningen. Men som kordinatorn sa igår, att är det inget fel på min sambos simmare så tyckte hon att vi skulle köra på dom och äggdonation. Det är ju rätt såklart, men man har ju fått ställa om sig totalt och in och läsa på hemsidan igen, kolla antal försök, priser osv. så nu har jag fått mail frön henne som jag ska läsa i lugn och ro. Tror att det är lite dyrare.. och bara ett försök :( men slm sagt ska in och läsa mer noga nu :) vi var så inställda på just det här 3 cykel försök med embryodonation. Men som sagt har sovit på saken och idag känns det bra, var lite orolig igår, man vill ju inte att det ska misslyckas igen med missfall osv, men det är bara att bita ihop och köra:)

  • Äldre 24 Sep 11:24
    #35

    Jag tänkte faktiskt på det, varför ni inte tänkte använda mannens spermier men jag ville inte fråga :) Det du pratar om nu i så fall är ju det som vi precis har gjort, alltså donerade ägg och min makes spermier. Det är ju lite dyrare men man får ju tillgång till alla embryon vilket i vårt fall var ett färskt samt 10 st till frysen. Det ger ju kanske lite större chanser än 3 försök tänker jag. Som sagt, läs i lugn och ro så kommer ni nog fram till det rätta för just er!

  • Äldre 24 Sep 16:35
    #36

    sessan: så sant så sant!:))
    ja det känns faktiskt bra nu när allt har fått landa lite! hur känns det för dig? TD på måndag va?

  • Äldre 26 Sep 10:54
    #37

    sessan: önskar dig och din man lycka till idag! :)

  • Äldre 26 Sep 16:44
    #38

    Tack snälla, va gulligt av dig! Har tagit blodprov idag som jag ännu inte fått svar på men tog ett vanligt gravtest igår som visade gravid :) vi är lite försiktigt glada än så länge! Men av 8 ivf:er har jag aldrig fått ett plus så bara detta känns som en seger! Har ni bestämt er hur ni ska göra än?

  • Äldre 27 Sep 16:12
    #39

    åh men gud va roligt!! grattis till plusset! va spännande :)
    vi kommer köra på äggdonation, vi ska bara få ihop alla testsvar o så, sen får vi se när vi kör igång men så snart som möjligt :)

  • Äldre 28 Sep 09:54
    #40

    Tack snälla! Blodprovet såg också bra ut så än så länge finns det hopp :) Lycka till med alla prover, om du behöver några andra praktiska råd inför resan får du säga till!

Svar på tråden Äggdonation i Ryssland, nån som har erfarenhet (2016)?