• Steph2

    Äggdonation i Ryssland, nån som har erfarenhet (2016)?

    Hej.

    Vi funderar på att åka över till Ryssland för ÄD, främst för att vi där kan se bilder på donatorerna så dom matchar oss samt se lite bakgrundshistoria. Tittat främst på AVA kliniken i St Petersburg (www.avapeter.com) men även New Generation Clinic (www.spbivf.com/en/). Ganska lätt att hitta omdömen om AVA då dom  varit igång längre men hittar ingenting på Svenska sidor on NGC. Så min fråga, är det någon som har erfarenhet, hört någon, känner någon som har gjort vår kommande resa på någon av dessa? Framförallt nyfiken på NGC då deras priser ligger nästan 60% under AVA och kliniken ser väldigt fin och modern ut.

    Håller tummarna för att nån kan hjälpa till med information.
    Tack på förhand / S

  • Svar på tråden Äggdonation i Ryssland, nån som har erfarenhet (2016)?
  • vickan12

    Tack sessan! Kommer säkert finnas frågor o funderingar längs vägen så jag återkommer :)
    All lycka till er! Kram

  • tarusa

    Hej tjejer!
    Jag har inte varit här på ett tag och blev så glad att läsa om dig, Sessan! Gratulerar!
    Vickan, jag håller också på att samla all information om AVA Peter och även samla ihop pengar Jag och min man kom fram till att vi i alla fall vill välja donatorn själva, vi hoppas att vi kan resa till St. Petersburg i november eller december. Det vore super om vi alla kan hålla oss uppdaterade om varandra!

  • Sessan2016

    Tack tjejer, jag lovar att hålla er uppdaterade! Ni får också gärna säga till när det börjar bli dags att åka. Jag har tips på lite restauranger och så :)

  • vickan12

    hej tarusa! kul med en till som är på gång:) japp jätteroligt om vi kan alla kan följas åt här. så spännande och helt fantastiskt det måste kännas för dig nu Sessan:) ja vi håller oss uppdaterade.
    nästa steg för oss blir spermaprov och ultraljud som Ava Peter vill ha samt fylla i frågeformuläret, sen är det väl bara att sticka till Ryssland:) ja visum såklart måste ju ordnas först. kram

  • Sessan2016

    Ja det är otroligt va bra det känns! Den känslan kommer ni två också få snart! ???? Bebisar 2017 ska det bli! Kramar till er

  • Sessan2016

    Jo tack, allt är fortfarande bra än så länge. Känns skönt. Vi fick papper på svenska från coordinatorn Maria om hur man går tillväga och följde de stegen. Det viktigaste är att ni bokar hotellet först och ber om en typ av "invite"-kod. Den måste man ha för att kunna göra ansökan på nätet som man skriver ut och tar med till ambassaden. Ni kan tänka på att boka hotell för alla dagar ni ska vistas i St Petersburg också för visumet kommer endast utfärdas för de dagar du har hotellet bokat för. Vi hade bokat hotell sön till fre men ansökte om visum två dagar extra, tänkte det kunde vara bra att ha om man av någon anledning skulle behövs vara kvar men det fick vi inte. Visumet var endast för de dagar vi hade bokat hotell. Lycka till!

Svar på tråden Äggdonation i Ryssland, nån som har erfarenhet (2016)?