• Anonym (Fula)

    Har jag tubulära bröst?

    Jag har sedan jag fick bröst hatat dem. De är så fruktansvärt fula och jag skäms över dem. Bröstvårtorna är helt ur proportion till resten och ja...ni ser ju....

    Fick höra termen tubulära bröst nyligen och undrar om jag kan ha någon variant av det? Är 31 år och känt såhär sedan tonåren, önskar att jag skulle kunna få hjälp att få normala bröst. Mår skitdåligt över att visa den här bilden, men vågar inte gå till en vårdcentral än. Om det visar sig att de bara är fula så har ju en till människa fått se dem och det pallar jag inte.

    Obs! Jag vet redan att de är fula, så ni behöver ju inte skriva det extra.

  • Svar på tråden Har jag tubulära bröst?
  • Anonym (Vackra)

    Du har väldigt vackra bröst vilket du kommer få bekräftat av fler svar. De ser inte tubulära ut vilket är som namnet antyder likt en tub med bröstvårtan pekande ner.

  • syntharen

    Jag vet inte riktigt hur tubulära bröst ser ut. Däremot kan jag säga att jag tycker dina bröst är snygga! Relativt stora för att ändå vara så fast och inte hängiga. Alla bröst ser ju olika ut!

  • Anonym (Lady)

    Jag tycker att du har snygga bröst! Sensuella på något vis :)

  • Anonym (Fula)

    De saknar fyllnad över bröstvårtan och det är just bröstvårtorna som gör att jag funderar över om de är (lindrigare?) tubulära? De ser ännu större ut i verkligheten.

  • Anonym (Lö)

    Nej, du har inte tubulära bröst. Dina bröst ser ut som helt normala bröst. Dessutom helt perfekta i storleken .

  • Anonym (tutt)

    Ja kanske men i så fall en lindrigare form. Du har ju såpass mycket bröstvävnad att det skulle räcka med ett bröstlyft för att få till bröst med fin form om än lite små till formen.

    Har du fött barn och ammat? Planerar du skaffa fler barn?

    Varför vågar du inte gå till vårdcentralen?

  • Anonym (Fula)
    Anonym (tutt) skrev 2016-09-24 09:24:07 följande:

    Ja kanske men i så fall en lindrigare form. Du har ju såpass mycket bröstvävnad att det skulle räcka med ett bröstlyft för att få till bröst med fin form om än lite små till formen.

    Har du fött barn och ammat? Planerar du skaffa fler barn?

    Varför vågar du inte gå till vårdcentralen?


    Har ett barn, men inte ammat. Har inga planer på att skaffa fler barn.

    Vågar inte gå för att jag skäms över mina bröst, tycker inte om att visa dem för någon. Försöker skyla dem så mycket som möjligt i badhuset eller om jag byter om så är jag noga med att ingen kan råka se. Vill helst att det är mörkt när vi har sex, eller sex bakifrån så att min man inte ser dem.
  • Anonym (Man 45)

    Brösten ser helt normala ut och du har ingen anledning att skämmas/ha komplex för hur brösten ser ut. Tycker faktiskt att dom var fina Glad

  • Anonym (tutt)

    Dina bröst är inte hemska men jag kan faktiskt ändå förstå om du inte trivs helt och hållet med dina bröst. Är du villig att operera dig?

  • Anonym (Bh-nörd)

    Nej du har inte tubulära bröst och de är inte fula. Du har bröst där volymen mest är i nedre delen av bröstet, googla på "full on bottom breasts" så hittar du massor av länkar om hur just din typ av bröst framhävs på bästa sätt. Den här bloggen tex brasihate.blogspot.se/2013/02/clarifying-breast-shape-full-on-top-vs.html. Själv har jag "full on top breasts" och har alltid tyckt att din typ av bröst är väldigt snygga! Man vill väl alltid ha det man inte har :)

Svar på tråden Har jag tubulära bröst?