• Anonym (seriously?)

    Prostitution?!

    Asså seriöst, aftonbladet skriver om den där sidan sugardaters och skriver om alla som är underåriga eller dom som har sex mot pengar, detta som hemsidan naturligtvis svarar emot sen så har dom lagt ut ett blogginlägg om att man kan jobba som en sugarbabe som student, lite motsägelsefullt eller? 
    Du kan ha det som ett jobb men nej det handlar bara om relationer?? 

    Är det bara jag som inte går på att de här inte är prostituerade???

    www.aftonbladet.se/relationer/article23430712.ab
    blog.sugardaters.se/2016/07/18/sugardating-sommarjobb-for-studenter/

  • Svar på tråden Prostitution?!
  • Anonym (Kille)

    I lagens mening är det inte prostitution om hon tar betalt för umgänget, och det inte finns en överenskommelse om sex mot pengar. Det blir ju lite som att sätta på en hantverkare på jobbet eller liknande, utifrån en juridisk synvinkel. Lite svårt att stoppa med lagen.

    Nån liten gråzon finns väl i form av tjejer som följer med prominenta herrar på middagar, och spelar rollen som flickvän. Så det finns ju undantag också där det inte handlar om sex mot pengar. Vilket gör att det är svårt att stoppa den här typen av verksamhet

    I praktiken blir det ju prostitution i allra flesta fallen antar jag, för få killar vill ju betala massa pengar för umgänge helt utan sex med dessa damer. Så att det ska bli sex är ju underförstått.

  • Anonym (fuck no)

    Håller med kille här, det är inte prositution eftersom varken sex eller pengar behöver ingå i avtalet. Tror inte på attd et finns något såsom underförstått när man pratar generellt eftersom det behöver verkligen inte inkluderas, det är baserat på folks åsikter. 

    Sen beror det på, vad räknas som prostitution? är det om man har sex, blowjobs, om man är naken vart går gränsen för prostitution? 

  • Anders 386

    Visst är det prostitution. Men för välbeställda. Och inte olagligt. Som vanligt kommer överklassen undan med sånt som vanliga människor blir straffade för.

  • Anonym (Kille)
    Anders 386 skrev 2016-09-29 16:15:03 följande:

    Visst är det prostitution. Men för välbeställda. Och inte olagligt. Som vanligt kommer överklassen undan med sånt som vanliga människor blir straffade för.


    Nu är det ju så att extremt få döms för sexköp. Är man lite smart bokar man tid för massage, om man bokar tid via epost/telefon med en prostituerad. Sen håller man sig till den historien om man åker dit. Kan bli svårt för polisen att bevisa att något annat ägt rum.

    Så nej, det är inte en klassfråga.
Svar på tråden Prostitution?!