• Jw83

    stor skillnad mellan fosterbarn och biologiska barn

    Det känns dessutom som om TS borde fundera över sitt gardinspionage.

    Detta är en familj som enligt TS bara vill väl. Dom är dessutom godhjärtade nog att göra det som många vägrar. Dom hjälper många barn som har det svårt.

    Istället fö att få stöd och uppmuntran för sin goda gärning så blir det de motsatta.

    Vänner som TS böjar snoka, tar redan på vem som klipper vems hår bland barnen, vart familjen köper kläder till respektive barn osv.

    Kanske har till och md bioföräldrarna uttryckt en oro för att familjen skulle skämma bort deras barn? Kanske känner soc en oro över att barnen inte vill träffa sina bioföräldrarna om dom blir så tok-bortskämda av sin fosterfamilj.

    TS och hennes omgivning vet ingenting om bakgrunden. Hon vet bara att familje verkar vilja allas väl och ställer upp för ungdomar i nöd. Ändå så kommer behovet av att spekulera, smutsa ner och ifrågasätta..

  • Jw83
    Anonym (Alla barn lika värda?) skrev 2016-10-10 11:49:55 följande:

    Jag tänker lite att som barn är det viktigt att känna tillhörighet och betydelse i sin familj. Dessa barn har ingen annan och kommer troligen inte få heller. Kan hända att familjen inte gör något formellt fel när de sparar extremt på allt materiellt till barnen. Men är det etiskt ok?


    Men är det verkligen etiskt ok att du sitter och spekulerar och gör elaka antagande om en familj som du själv ser som välvillig? Dom gör iallafall ett handtag för att hjälpa dessa barn. Det är mer än de flesta andra här i tråden. Istället för att försöka hitta illvilja och mobbing i den familjen så kan du ju faktiskt prata med dom! Kanske finns det jättebra förklaringar till varför det är så ( barnen bestämmer själv över sin månadspeng och prioriterar olika, soc vill inte att barnen blir bortskämda, barnen har olika intressen så några får modekläder en annan en massa appar eller en resa). Är det verkligen ok att det då finns folk som spekulerar så elakt bakom deras ryggar? Bara här är ju massor med inlägg om hur elaka, själviska och hatiska dessa fosterföräldrar är...

    Och hur vet du var dom köper allt? Om alla barnen är hela och rena så känns det som överkurs att leta efter deras prislappar.

    Vad är mest etiskt ok, att spekulera och viska om familjen eller att rakryggat fråga?
Svar på tråden stor skillnad mellan fosterbarn och biologiska barn