• Tirele

    Hemska utvändiga hemorrojder och rädsla inför förlossning vecka 37+

    Hej. Är det någon spm har upplevt hemska smärtsamma hemorrojder innan förlossa ? De kom ut i onsdags och de har inte blivit bättre även om jag använt is, xyloproct, alsollösning, alie Vera medel. Igår åkte jag in på specialist MVC. Orkade inte mera, hade gråtit 2 dagar i rad av outhärdigt smärta... hade smärta ligande, stående, sitta är så klart uteslutet så klart. Kunde knappast sova 4 timmar om dag. Fick starkare smärtlindring och xylocain plus en ny tid om en vecka för utvärdering. Just nu har jag mindre smärta men det är bara pga smärtlindring...

    Jag önskade bli igångsatt men det blev inte så. Han läkaren sade att man kan förblöda och det finns risk för andra komplikationer. . Så hemorrojden måste bli bättre.

    Har fött barn tidigare och inte fått regelbundna värkar förrran jag varit öppet 6-7 cm. Är ganska rädd för hur förlossning kommer att bli då jag inte kan sitta eller ligga. Är utmattad av att inte kunna sova ordentligt dock idag har jag sovit av medicinen.är det någon med liknande erfarenhet ?

Svar på tråden Hemska utvändiga hemorrojder och rädsla inför förlossning vecka 37+