Inlägg från: Mikkini |Visa alla inlägg
  • Mikkini

    hur ofta vill din fru /sambo ha sex?

    En gång i veckan. Två barn (2 år och 8 månader). Går vanligtvis snabbt och inte speciellt spännande ställning eftersom vi måsta få till det snabbt mellan barnens sömn och amningen. Men värdefullt!

    Kanske inte är så sugen egentligen men tycker det är viktigt att hålla igång sexet och närheten.

    Det jag stör mig lite på i din tråd är att du skriver att du lagar mat och städar och avlastar för att få ligga. Alltså dessa saker SKA man göra i familjen oavsett om man är man eller kvinna utan att man ska få något för det. Det är ganska självklara saker.

    Tips är att såklart fortsätta med detta utan krav på motprestation och börja uppvakta henne. Små fina ord, ett kärleks sms, en kyss i nacken (utan smisk på baken!) och bara visa att du älskar henne.

    Prata med henne, säg att du vill fånggång ert sexliv igen för att du vill vara nära henne, att du attraheras av henne och älskar henne.

  • Mikkini
    pmalm skrev 2016-11-21 10:28:46 följande:

    jag kan förslå att skaffa dig en ny!  så ska det fan inte vara barn eller inte hon ska ju va attraherad och vilja ha dig mer.


    Eller så kämpar man och försöker hitta en lösning som gynnar båda. Detta är inte omöjligt. Speciellt när det finns tre barn med i bilden som älskar sin mamma och pappa. Familjens bästa är inte att förringa.
Svar på tråden hur ofta vill din fru /sambo ha sex?