• risenta

    Gravid i vecka 8 och INGA symtom

    Jag är gravid i vecka 8 men känner mig absolut inte gravid alls!! Borde man inte ha iaf lite symtom? Jag läser om alla som har ont i brösten, är trötta, mensliknande smärtor , illamående mm mm men jag känner INGET. Är det normalt? Jag pratade med min BM och hon sa att det är fullt normalt men det får ju mig att tvivla på om ens barnet lever därinne :(. Några fler här som är gravida men som inte känner nått alls? Jag är så otroligt rädd för MA. Det enda beviset jag har att jag är gravid överhuvudtaget är plusset på stickan .... Snälla kan någon stilla min oro lite?

    Kram på Er alla

  • Svar på tråden Gravid i vecka 8 och INGA symtom
  • risenta

    Är det någon som vet hur vanligt detta är? Skulle vara skönt att få höra från fler som inte heller känner av några symtom

  • risenta

    Tack så mycket för era svar!! :)

    Ivana1988: Tack det lugnade mig lite iaf. Kanske är normalt ändå men kan inte låta bli att oroa mig ändå :/. Missförstå mig inte, jag VILL ju såklart inte må dåligt men vill ju samtidigt känna mig gravid och på nått sätt få bevis för att barnet ändå lever därinne. Förstår du hur jag menar? Även om det nu är normalt att inte ha några symtom alls så verkar det ju i alla fall inte tillhöra vanligheten. Ska nog boka ett privat ultraljud för jag kan nog inte vänta ända till v. 18 för det första ultraljudet. Tack igen för ditt svar

  • risenta
    Anonym (Nina) skrev 2016-12-19 21:31:06 följande:

    Min förra graviditet hade jag mycket symptom, men denna inga symptom alls i början. Inga ömma bröst ens... Det enda var att mensen lyste med sin frånvaro.

    Jag kände mig verkligen inte gravid, men bokade in ett ultraljud i vecka 8, och allt såg bra ut!


    Tack Nina! Där gav du mig lite hopp iaf :)
  • risenta
    LillaJag06 skrev 2016-12-19 08:42:07 följande:

    Kan du inte boka in ett privat ul? Det hade jag gjort.

    Vissa mår ju faktiskt bra när de är gravida.

    Vill inte skrämma dig utan bara vara ärlig.

    Hade en vän som plussade och inte hade några symtom alls. Alla försökte lugna henne men i v12 upptäcktes det att hon hade fått ett MA.

    Hon blev gravid igen kort därefter och mådde bra. Kände bara lite mensvärk men det var mer än hon gjorde första gången. Hennes graviditet var jättebra. Ett barn som knappt rörde sig. Inga sd, inget illamåendet. Ingenting :)

    Men ut KLM en frisk bebis.

    Jag mår däremot skit.


    Oj det där lät i te bra , det med din vän :( Usch nu blir man ju ännu mer nojjig. Har iaf bokat in ett privat ultraljud nu.
  • risenta
    Anonym (sluta) skrev 2016-12-19 16:02:34 följande:

    Sluta läs på FL! Om man har FL som referens kan man aldrig få friska barn eller liknande. Jag hade inga symptom alls under mina graviditeter. 


    Det där är sant faktiskt! Det är skit att googla och att läsa i forum
  • risenta
    Madfih072 skrev 2016-12-20 05:58:52 följande:

    Nojjig i min brist på symtom tog jag idag ett nytt test för att se om veckorna utvecklats från 1-2 till 2-3. Vilket det hade! Det måste man väl ändå se som positivt? :)


    Absolut!! Gud så skönt för dig :)
  • risenta
    Madfih072 skrev 2016-12-19 11:47:30 följande:

    Gud vad skönt att hitta någon som känner precis som jag! Jag går in i vecka 6 imorgon och har inga symtom överhuvdtaget! Inte haft sedan jag plussade för en vecka sen :/ Är superorolig för MA! Det enda jag kan hålla fast vid är att jag är något kissnödigare men det kan bara vara inbillning.... ska ta ett nytt digitalt imorgon tänkte jag och se ifall graviditeten fortskrider kan alle fall. På onsdag är det första besöket på mvc så då ska jag prata av mig


    risenta skrev 2016-12-20 06:37:37 följande:

    Absolut!! Gud så skönt för dig :)


    Ja visst är det hemskt? :( Min BM sa att det är normalt att inte ha några symtom alls men jag kan inte låta bli att oroa mig iaf. Det känns ju inte " normalt " iaf
  • risenta
    narie24 skrev 2016-12-20 07:52:43 följande:

    Med mitt första barn hade jag ingens symptom förrän man kunde känna barnet röra sig.

    Lycka till på ultraljudet!


    Tack så mycket! :) Jag har bokat en tid den 13/1 för ultraljud .. men nu såg jag på en annan mottagning att det finns en tid redan nu på torsdag.. Jag velar på vilken tid jag ska ta. Vill ju såklart väldigt gärna veta att allt står rätt till med bebisen för att stilla min oro men OM det nu skulle vara nått fel ( ett MA t.ex) så orkar jag nog inte få det beskedet nu innan jul och nyår :( så tvekar på om jag verkligen ska ta den tiden nu på torsdag eller om jag ska vänta.. Såhär " sjukt" tänker jag alltså!! ????. Vad skulle ni andra har gjort?
  • risenta

    Jo jag tror att jag gör så :)

    En annan fråga bara... Är MA och ett " vanligt" missfall där man har ont och blöder, samma sak? Ett MA behöver ju man inte mörka menar jag

  • risenta
    Lincha77 skrev 2017-01-18 08:58:28 följande:

    Hej hur gick det för er som var oroliga och sen gjorde vul? Såg allt bra ut? Känner nämligen igen mig att inte ha några symptom.


    Hej! Trådskaparen här :) Jag gjorde ett vul i vecka 7 och då var allt bra. Är i vecka 11 nu och igår när jag var på toaletten så kom det blod på papperet :( orolig till tusen är jag! Inget mer blod sen igår och ingen smärta.
  • risenta
    Lincha77 skrev 2017-01-18 10:19:23 följande:

    Åh hoppas det vara är känsliga slemhinnor eller så och inget annat.

    Bara positiva tankar så ska det gå vägen :)


    Tack jag hoppa det jag med! :/. Kan tillägga att jag inte heller har några som helst symtom och jag är ändå i vecka 11. Känns ändå att man borde känna NÅGOT iaf :(
Svar på tråden Gravid i vecka 8 och INGA symtom