• MoaEli­s
    Äldre 3 Jan 16:53
    7308 visningar
    2 svar
    2
    7308

    Köpa iPhone på tradera?

    Jag ska köpa en iPhone 7 och tänkte ta den på 32GB för 7450 kr, då nästa steg är 128 GB och den är ännu dyrare. Men jag hittade en på tradera, det är ju bud och den lär ju gå upp mot minst 7000 tusen, ligger på 5000 nu. Men den kostar betydlig mer på andra ställen så funderar på att köpa den istället. Det står att det är ett "företag" som säljer och personen har bra omdömen. Vågar man köp den tro? Om det vore en privat person vore det ju märkligare att sälja billigare, då man ju bara kan lämna tillbaka om man ångrar köpet och den är helt ny.

  • Svar på tråden Köpa iPhone på tradera?
  • Mascar­aklump­ar
    Äldre 3 Jan 18:03
    #1

    Det är väl ganska vanligt att folk som behöver pengar köper telefoner på avbetalning eller abonnemang och sedan säljer telefonen vidare på en gång. Står det namnet på företaget så kan du ju googla det och se om det faktiskt är ett företag, annars är det kanske en privatperson i alla fall.

    Men hur som helst är väl risken att bli lurad av någon som har sålt mycket och har bra omdömen sedan tidigare, ganska låg.

  • MoaEli­s
    Äldre 3 Jan 18:25
    #2

    Ja just det, så kan ju folk göra. Mja kan inte hitta företaget, ska heta "VPCB" hade bara 25 omdömen så det är ju inte jättemånga men alla positiva.

Svar på tråden Köpa iPhone på tradera?