• Mojligtvisgravid

    Inbillande testnarkoman?

    Hej alla glada här på FL!

    Först önskar jag alla en god fortsättning!

    Nu är det så att jag och min sambo planerar barn vilket resulterade i uttag av hormonspiral(Mirena) den 14/12. Detta gav mig kraftiga blödningar med bland annat, ursäkta mig, stora slemmiga blodklumpar. Det blev många samtal till 1177 eftersom jag trodde barnmorskan slet ut hela min livmoder.

    Jag tillhör en av dem som oftas kallas för "control freak" dvs jag har registrerat ALLT från den 14/12. Allt från samlag, blödningar, ÄL till fysiska symptomer. Inte nog med det, jag har köpt alla Clear blues tester, Apotekets ägglossningstest, Babyplan, ja ni förstår.

    Enligt Clear blues ÄL-test och Apotekets så hade jag ägglossning den 25-26/12, vilket är exakt 14 dagar efter första mensdag. Kan lugnt säga att det var pang på rödbetan 5 dagar i rad, 3 dagar innan och två efter. Jag kände mig som en avelshona som ville få det hela överstökat så snabbt som möjligt.

    Jag har nu slösat x-antal graviditetstester och blivit besviken varje gång man ser ett rött streck som pekar fingret åt mig, men idag BIM-3, så kan jag möjligtvis, kanske, troligen se ett supersvagt streck. Ni vänliga själar kanske vill hjälpa mig med det?

    Bifogar några bilder, säg vad ni tror. Den gröna är ägglossningstest och blåa graviditetstest.

    Väntar ivrigt på era svar!

  • Svar på tråden Inbillande testnarkoman?
  • Linda2barnsmamma
    Mojligtvisgravid skrev 2017-01-05 11:14:12 följande:

    Ser du något på den blåa nu då?


    Något om inte väldigt svagt... men kan nog vara på g ;)
  • DevilsDaughter

    vet också hur svårt det är att få på bild öht när det är svagt. Jag har fått extremsvaga test men inte lyckats få på bild och då varit gravid.. Så gissar på att det kanske syns lite mer IRL än på bilderna du lagt in.

  • Mojligtvisgravid

    Jag blir SÅ glad. Verkligen tacksam för att det kanske har tagit. Jag ska ta ett nytt test imorgon för att se ifall det är någon ökning. Tack för att ni hjälper mig. :)

    Godnatt vi hörs imorgon!

Svar på tråden Inbillande testnarkoman?