• Äldre 11 Jan 20:53
    19632 visningar
    122 svar
    122
    19632

    Dem säger att vi är för unga

    Jag längtade efter barn också sedan jag var typ 15år , tiden går fort vänta några år till.. ta iaf en utbildning innan.. mitt tips .. Men tänk på OM ni gör slut säger inte att det kommer hända men om.. vad gör du då?

  • Äldre 12 Jan 07:35
    #43

    Jag säger inget om er inkomst är mer orolig mini skulle skilja er, inte för att vara sån men det kan hända alla oavsett hur kär man är just nu.
    Alla vi andra pratar utefter erfarenhet och jag antar att du inte kommer lyssna på någon av oss. Då vill jag bara ge dig några råd, plugga när ditt barn börjar förskolan så du får en bra utbildning. Om förhållandet börjar dala, ge inte upp kämpa för ert barns skull.
    Det viktigaste tänk efter att du verkligen vill ha denna man som pappa till dina barn, känner du att du kan lämna barnen ensam med honom att han är någon att lita på.
    Lycka till och hoppas ni älskar varandra livet ut.

  • Äldre 12 Jan 08:55
    #46

    För övrigt har jag aldrig använt något preventivmedel, blev gravid första gången efter 5år efter jag gift mig jag tror personligen att det var de som hindrade mig. Alltså något psykiskt, tänk inte på att ni inte kan få barn ett tag. Gift er, jobba som vanligt, spara pengar och ha sex regelbundet iaf någon månad till och sök sedan hjälp. Många kör provrör för att sedan bli gravid flera gånger om. Så försök tänka på något annat

Svar på tråden Dem säger att vi är för unga