• Tumvante

    BIM 20-31 jan

    Det fanns ingen sen januari-BIM-tråd, och jag tycker månadsteådarna blir så långa.

    Själv är vi inne på halvhjärtade försök 3, fick till det två gånger i detta ÄL-fönstret (har varit hos svärisarna I 5 utav de 7 dagarna... och sov med vår 1-åriga dotter i samma rum... så ganska svårt.

    Vi vill gärna ha ett syskon till vår dotter, och tycker två års åldersskillnad känns bra.

    Fler som vill följa BIM i denna period lite närmare?

  • Svar på tråden BIM 20-31 jan
  • Babushk

    Vi är inne på femte försöket med bim 18-25 något sånt! Vi har inga barn den tidigare men hoppas på att snart få ett litet tillskott.

  • KCEG

    BIM den 20/1 och är som alla jätte spänd på resultatet den här månaden.. vi har försökt ett tag och har ett MA och ett mf i bagaget. Jag hoppas att 2017 är året då allt vänder! 

  • Maya91

    Hej, har bim 15/1 och ska testa imorgonbitti. Blir det negativt så försöker jag vänta till mensen kommer, vilket jag inte hoppas att den gör. Men jag är så otålig så känner att jag måste testa innan;)

    Lycka till :)

  • KCEG
    Tumvante skrev 2017-01-12 07:27:54 följande:

    Jag hoppas på mensfritt år 2017


    Verkligen.. ett mensfritt 2017 vore ju toppen! =)
    Hoppas på många plus och mensfria tjejer framöver!
  • Babushk

    Ja, spännande är det! Tiden går så långsamt bara...! Jag vill testa redan nu även om jag vet att det är omöjligt att se än :)

  • Isvattenis

    Hoppar in. BIM 27-29 jan någongång. Äter minkpeppar för andra månaden så man vet inte riktigt med BIM datum.

    Förra månaden hade jag kraftig ÄL flytning och känningar i magen. Mannen jag dock på pencellin pga urinvägsinfektion så hade inga förväntningar.

    Men denna månad borde jag ha bin typ nu? Hade mycket flytning 12 dagar efter mensens första dag. Kan ÄL komma så tidigt? Aldrig haft kortare än 32 dagar cykel.

    Mystiskt.

    Ialla fall. Vi myser på varannan ellee varje dag hela denna veckan så får vi se. Har en son sen tidigare som blir 3 ivår

  • jhk88

    Heej!

    Hoppar gärna in här! :) Jag har två barn sen innan och har BIM 21-24/1. Har sedan igår ÄL+5 haft väääldigt ömma bröst och lite molvärk som kommer och går, känner mig en aning illamående. Tror att jag är skenis men hoppas ändå att det är något...

    Har ni andra några symtom?

  • Maya91

    Åh, jag plussade idag. Efter MF i november i V8 så känns det fantastiskt, dock vågar jag inte riktigt hoppas. Rädd för MF igen, men jag tänker positivt:)

  • jhk88
    Maya91 skrev 2017-01-13 08:16:38 följande:

    Åh, jag plussade idag. Efter MF i november i V8 så känns det fantastiskt, dock vågar jag inte riktigt hoppas. Rädd för MF igen, men jag tänker positivt:)


    Åååh, grattis!!! <3 Hoppas att du får behålla pyret denna gång, håller tummarna stenhårt! <3
Svar på tråden BIM 20-31 jan