• Anonym (kexet)

    Trump är presidenten som Sverige hade behövt

    Jag var väl en av få i min gemenskap som faktiskt jublade över att Trump blev president. Inte för att han var man eller för att han hörde till något speciellt parti, utan för att han vågar käfta emot allt och alla. Han går mot massmedia, påpekar hur saker ser ut i världen som inte många andra tycks ha gjort. Le Pen i Frankrike är också en frisk fläkt som nyligen proklamerade att hon vägrar skyla sig för Libanons stormuffi och vände i dörren. Bra gjort.

    Tänker man på våra pinsamma ministrar som gjorde stadsbesök i Iran tog på sig slöja och hävdade att det var lag, men som dock inte gäller utlänningar. Hade hellre sett att de kommit dit och utmanat dessa kvinnoförtryckande seder istället för att bekräfta dem.

    Upplopp i Rinkeby, Trump kommenterar. Sverige kommer på kartan, som en krigszon kanske? Jag vågar inte tänka på vad folk i världen tänker om oss. Vågar man säga att man kommer från Sverige eller ska man ljuga och säga att man är Norsk, eller Dansk?

    Media i utlandet verkar få upp ögonen och granska situationen i Sverige. Alice Bah Kuhnke börjar proklamera att man absolut inte får ställa obekväma frågor till journalister. Och finansminister Magdalena ska inrätta program för att förinta "fejk news". Man måste ju se till att svenskarna lär sig vad som är rätt enligt regeringen, eller hur? Sånt som vi inte bör veta det är ju fejk, eller hur? Bättre att svenskarna får se allt krig och elände i världen så man kanske inte vågar åka utomlands och få en annan bild...

    Var det inte tal om att förbjuda kontanter också? Så vi skulle bli ännu mer kontrollerade?

    Hur långt är det kvar till valet egentligen? Kan man kräva nyval i Sverige eller får vi sitta på skiten i 1,5 år till?

    Men egentligen så borde ju svenskarna få skylla sig själva. Det är ju vi som har valt den regering som sitter där och uppenbarligen inte vet hur fan man ska styra landet. Först öppnar vi portarna åt halva Afrika sen får regeringen panik och slår igen dem lika snabbt och samtidigt sätter man en hel pendlarregion i skiten.

    Är det ens någon idé att vi röstar i valet? Med risk för att något parti som tycker att ett annat parti inte alls ska få vara med kräver att en ny DÖ införlivas så att man kan sitta och regera och göra hur fan man vill i hundra år framöver... DÖ sägs ju vara avvecklat men enligt uppgift så gäller det fortfarande och ska gälla fram till...inte valet 2018 utan snarare valet 2022... de har verkligen gjort det bra för sig.

    Släpp inte fram några andra åsikter. Kontrollera svenskarna mer och mer. Åsikter är farligt. På Facebook får man inte tycka som man vill heller, då kommer åsiktspoliserna in och raderar inläggen för det kan ju liknas vid "fake news" eller så tas man bort från folks vänlistor för att ingen vill ju ha en med såna åsikter på sin vänlista. Så då är det säkrast att läsa tidningen och se vad som är rätt åsikt.

    Var det inte så vi ville ha det? Svenska folket. Ni har ju valt denna intelligenta samling politiker. Så ni var väl medvetna om vilka vallöften de tänkte införliva, såsom att utöka kontrollen av Facebook kanske?

    Nej.. ni ska vara rädda. Riktigt jävla rädda. Den dag ni fattar vad som händer med det här landet då är det redan försent. Då sitter Hitler där och då önskar ni gott att ni hade lyssnat på de som vägrade stoppa huvudet i sanden men som ingen ville lyssna på för att... ja... de spred ju fel (läs: rätt) åsikter enligt regeringen.

    Good luck have so fucking fun :D

  • Svar på tråden Trump är presidenten som Sverige hade behövt
  • Dr Nail

    Jag röstar aldrig. Idiotiskt att rösta; hade man kunnat påverka på riktigt så hade de aldrig gett oss rösträtt.

  • Anonym (2018)

    Håller helt med dig TS.

    Vid förra valet röstade 87% av Sveriges befolkning detta kaos vi har i Sverige idag, men folket vägrar att inse det och gömmer huvudet i sanden precis som deras valda politiker.

  • Anonym (2018)
    yepohja skrev 2017-02-23 23:10:36 följande:
    Kommer bli värre så sd kommer få mer och mer att saga till om, sen när vi har förpassat pk dårarna till skamvrån kan vi ordna upp problemen och påbörja en massutvsning
    Ja absolut kommer det att bli värre, men det hemska är att det är alldeles för många som inte inser det.
  • Anonym (kexet)

    Trump kanske är klumpig men jag betvivlar att Clinton hade gjort så mycket bättre. Om hennes energi gick åt att smutskasta sin motståndare snarare än att försöka visa vad fan hon vill med landet hade hon kanske suttit där i presidentposten istället. Skylla på ryska maffian och Putin... alltså... Clinton hade med all säkerhet fortsatt i PK-spåret, och det hade svenska regeringen klart uppskattat.

    Klart som fan man försöker förvränga bilden av honom som president. Visa upp bilder av "så här många var det när Obama blev invald ute på gatorna, och så här inte så många när Trump blev invald".

    Och alla som går ut och demonstrerar på gatorna. Med dagens vänstervridna media skulle det inte förvåna mig om man omvandlade en fis i rymden till ett asteroidbälte i jämförelse för att försöka förmå världen att tro att man måste gå in och avsätta Trump, så att en president som inte sprider "fake news" kan sitta där.

    Kanske är därför politiker i Sverige börjat med massa konstiga idéer sen han kom till makten. De är nog sjukt jävla rädda för att det ska komma en stark ledare och ta över med tiden så de inte kan få sina miljonfallskärmar.

    När regerignen blir arbetslös borde de fan in på Arbetsförmedlingen och sitta där och skämmas. Få gå och söka massa nonsensjobb och gå på massa politiskaprogram och prao som bara uttnyttjar folk i dåliga sitsar...

    Nej Trump är nog ett av det bästa som hänt världen. Blir Le Pen vald då borde man kanske börja korka upp champagnen också.

    Alltså, att hjälpa dem som är i nöd i all ära men när det kommer hit flyktingar (bortsett från de som faktiskt kommer hit för att göra skäl för sig) som uppenbart vägrar acceptera samhället som det här dit de faktiskt släpps in och får husrum, mat, skydd, slipper krig och elände, som kräver att man ska instifta massa lagar från deras hemland, att de ska undantas våra lagar osv, inte visar en minsta tillstymmelse till tacksamhet...

    Hur såg det ut under andra världskriget? Inte fan kom det folk till länder och krävde att "nu ska alla tala Polska för att vi är polacker" eller "i mitt land får man slå sina barn, därför kräver jag att vi gör det här".... Lös den ekvationen så kanske vi kan bli överens...

  • Anonym (kexet)
    Felizia skrev 2017-02-23 23:25:11 följande:

    Mycket nyfiken på vad en "stormuffi" (?) är... Och hur ts ser på s k alternativa fakta..?


    Definiera alternativa fakta? Syftar du på såsom Friatider? Eller är det alternativa fakta som motsatsen till allt som skrivs här, typ Aftonblaj?

    StormufTi ska det stå för övrigt. Nu vet jag inte exakt vad det är men enligt wikipedia en ämbetsman i muslimska länder som ska agera högste rådgivare i muslimsk praxis.
  • Anonym (fdfdfd)
    Anonym (Peter) skrev 2017-02-23 22:56:15 följande:

    Kan du berätta exakt vad Trump har genomfört? (Utöver att kosta en jäkla massa pengar www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/donald-trump-costs-trips-security-taxpayer-barack-obama-month-year-a7586261.html)


    Han har i allafall hittills inte kastat några 250kg och 500kg bomber på människors huvuden.Bara det är en bedrift när det gäller amerikanska presidenter.
  • Felizia
    Anonym (kexet) skrev 2017-02-23 23:40:45 följande:
    Definiera alternativa fakta? Syftar du på såsom Friatider? Eller är det alternativa fakta som motsatsen till allt som skrivs här, typ Aftonblaj?

    StormufTi ska det stå för övrigt. Nu vet jag inte exakt vad det är men enligt wikipedia en ämbetsman i muslimska länder som ska agera högste rådgivare i muslimsk praxis.
    Så då kanske du behöver läsa på, ts..? Som tur är tillbringar jag min tid i forskning om framtiden på ca 50 års sikt. Och utifrån det borde du fundera mycket mer på vad Google, Apple, Tesla etc ägnar sig åt. Robotstyrda tjänster och en heeeeelt annan tillvaro. Kom ihåg var du hörde det först, ts. Där är tillvaron gränslös... Förstår att det smärtar men ta ett djupt andetag och fundera på varför the US Trumpanhängarna bor i s k "fly over states" och inte på öst- eller västkusten med sina storstäder.
  • Anonym (2018)
    Felizia skrev 2017-02-24 00:10:17 följande:
    Så då kanske du behöver läsa på, ts..? Som tur är tillbringar jag min tid i forskning om framtiden på ca 50 års sikt. Och utifrån det borde du fundera mycket mer på vad Google, Apple, Tesla etc ägnar sig åt. Robotstyrda tjänster och en heeeeelt annan tillvaro. Kom ihåg var du hörde det först, ts. Där är tillvaron gränslös... Förstår att det smärtar men ta ett djupt andetag och fundera på varför the US Trumpanhängarna bor i s k "fly over states" och inte på öst- eller västkusten med sina storstäder.
    Ursäkta bara en fråga.....

    Du som forskar i framtiden på 50 års sikt! Hur ser det ut att gå för Sverige fram till det?
Svar på tråden Trump är presidenten som Sverige hade behövt