• tilde72

    Märkesväskor USA/New York och vilka?

    Vad för märken är billigare än hemma i Sverige på väskor? Är det enbart de som är tillverkade i Amerika? Snart dax för resa till NY och är intresserad av Mulberrys kollektion i väskor. De kommer ju från Storbritannien så någon som vet om de är  ungefär samma pris som här hemma el billigare?

  • Svar på tråden Märkesväskor USA/New York och vilka?
  • Chalin

    Åkte till New York för några veckor sedan med mellanlandning på Heathrow/London. Mulberry har butiker på flygplatsen. Bayswater kostar 791 £ och Bayswater double zip tote 1291 £. Jag köpte på flygplatsen så har tyvärr ingen info till dig angående priserna i NY.

  • Anonym (D)

    Generellt brukar det inte vara särskilt lönt att köpa europeiska märken i USA, utan det är främst amerikanska märken du kan få för en billigare slant där. Tyvärr gör du heller kanske inte några jättekap just nu då 1 USD ligger runt 9 SEK, till skillnad från några få år sedan då den låg nere i 6-7 SEK. Men som sagt, bättre att kolla efter amerikanska märken, typ Michael Kors köper många svenskar i USA. Håll utkik på europeiska märken i tax free på flygplatsen istället.

Svar på tråden Märkesväskor USA/New York och vilka?