• Anonym (Kontr­oversa­lis)
    Äldre 29 Mar 11:30
    455 visningar
    4 svar
    4
    455

    Borde man dra in statsbidraget till ungdomsföreningen "Sveriges förenade muslimer"?

    Som senaste tiden uppdagats med uppmananden till 12-åriga flickor att "täcka sig".

  • Svar på tråden Borde man dra in statsbidraget till ungdomsföreningen "Sveriges förenade muslimer"?
  • Anonym (Bea)
    Äldre 29 Mar 11:33
    #1

    Ja, den föreningen har en lång tradition av att bjuda in tveksamma predikanter som inte direkt kan påstås ha "rätt värdegrund" eller stå för demokratiska åsikter.

  • Anonym (-.-)
    Äldre 29 Mar 12:36
    #2
    Anonym (Bea) skrev 2017-03-29 11:33:43 följande:

    Ja, den föreningen har en lång tradition av att bjuda in tveksamma predikanter som inte direkt kan påstås ha "rätt värdegrund" eller stå för demokratiska åsikter.


    Jag håller med. Speciellt angående detta med de predikanter de bjuder in.
  • Anonym (Åsa)
    Äldre 29 Mar 15:56
    #3

    Ja, absolut. De representerar ju inte de svenska värderingarna och bör därmed inte få svenska bidrag.

    Likadant med andra sekter som tex Jehovas Vittnen. De har ansökt om stadsbidrag flera gånger nu och nu verkar det som att högsta domstolen har beviljat dom detta. Varför? De, precis som islam, trycker ned kvinnan. JV kvinnor får inte predika (lära ut) till män och hon måste täcka huvudet om hon tar ledningen i en grupp om det finns en oerfaren och okapabel manlig med, även om denna är en liten pojke. För hon måste visa respekt och vara mannen underdånig.

    De lär även ut till barnen inom församlingarna att de kommer dödas våldsamt i Harmageddon om de inte sitter stilla och lyssnar noga under deras möten. Deras möten pågår i timmar, flera gånger i veckan.

    Deras publikationer och tal består av ingående beskrivningar och bilder av hur folk ska dödas under Guds krig och hur de lider under dödandet.

    De uppmanar ungdomar att inte plugga vidare för högre utbildning är farligt. Istället bör de arbeta gratis för organisationen osv.

    Det finns många "religioner" som inte förtjänar stadsbidrag och många utav dessa bör även öppet granskas pga skadliga policyn oh regler.

    De enda religiösa organisationer som bör kvalificeras för stadsbidrag är de som aktivt bidrar positivt till samhället med soppkök, klädinsamlingar, härbärgen och dylikt.

    Dessa islamitiska fördolda isisrekryteringsorganisationer bör dessutom stängas ned. Deras hatpropaganda måste kvävas och alla unga, lättpåverkade muslimska män måste omprogrammeras till att respektera alla kvinnor, oavsett klädsel och bakgrund.

  • Äldre 29 Mar 15:59
    #4

    Ja, borde gälla alla sammanslutningar som tillber div sagofigurer.

Svar på tråden Borde man dra in statsbidraget till ungdomsföreningen "Sveriges förenade muslimer"?