• smulan81

    IVF falun, någon mera?

    Hej
    Jag undrar om det är någon mera som gör eller ska göra IVF i Falun som vill följas åt?

  • Svar på tråden IVF falun, någon mera?
  • BusigaSyrran

    Hej 


    Är det någon utav er som har blivit godkända på garantipaketet? :)


    Vi tänkte ansöka om det och undrar lite över hur lång tid det tog för er innan ni blev godkända från de att ni skickade papprena. :)
    Har ett barn ihop med min man men sen har de varit stopp, de hittar inga fel o alla värden är bra på oss båda.

  • shrigley
    Lillflickan skrev 2017-06-21 20:34:36 följande:

    June, jag gjorde FET i ostimulerad cykel. Har alltid haft jämn mens och alltid ägglossning när jag testat. Men vad har det hjälpt...

    Fick i alla fall en son 2013 efter sju insättningar och nu efter hemmaförsök i tre år hans tvilling från frysen i magen. Lite märkligt. 100% graviditet på försöken i Falun. Väldigt chockad.


    Låter bu hoppingivande även för oss andra dödliga!
  • June17

    Glömt skriva! Nä. Ingen chans att 13 dagar efter Ovitrelle skulle ge falskt plus! Speciellt inte på CB. Helt klart gravid och glad så in i tusan. Men lite oroad för ev. tvillinggraviditet. Risk finns och med mitt tidiga plus och något starka på dag 5 finns risk.

    Men glad är jag för ett plus på CB är svart på vitt att det bör något i min livmoder. Det enda säkra tecknet jag har på att jag är gravid är extremt tidigt och enorm bäckenbottensmärta aka.foglossning vilket indikerar på mkt hormoner. Vart gravid och fullföljt en graviditet med en sovandes dotter bredvid mig och det tidigaste ofy starkaste symtomet då för ca. 5,5 år sedan var just tidig foglossning!

  • June17


    Så inte alls konstigt att jag i IVF världen är i graviditetsvecka 3 + 3 något sånt. Gravid är jag i alla fall så det sjunger om det!
  • June17

    Men världens sämsta jävla bild! Varför blir den liten och pixlad så man inte ens ser med ett förstoringsglas? :O

  • Lillflickan

    Grattis June! Får du foglossningsbesvär så tidigt? Usch! Jag fick i vecka 12 men det höll sig på en okej nivå och blev aldrig så farligt.

  • June17
    Lillflickan skrev 2017-06-22 08:14:52 följande:

    Grattis June! Får du foglossningsbesvär så tidigt? Usch! Jag fick i vecka 12 men det höll sig på en okej nivå och blev aldrig så farligt.


    Tack! Ja! Suger pung! Gör ont så in i helvete. Tur jag har ett foglossningsbälte jag bär annars känns det som att mitt bäcken ska delas i tu. Sjukt, jag vet...och irriterande. Men står ut! Inte sett ett plus eller känt mig gravid på över 5 år. Man glömmer fort det onda. Det är en ständig oro att vara i IVF bubblan. Är det inte oro innan själva befruktning/ET så ska man fortsätta oroa sig.

    Ringde kliniken imorse. De har sommarstängt till augusti. Fick en tid 14/8! Är ju lite mindre än 8 veckor dit! När har du inbokat VUL?
  • Lillflickan

    30/6 var för osäkert att se något med ny tid 12/7 gav otydlig bild men läkaren var säker på att se hjärtat och daterade till 8+3. Så det stämde precis med vad jag förväntade mig vilket kändes skönt.
    Har berättat för våra föräldrar och några kompisar. Börjar tro att det kan gå vägen.
    Hur går det för dig June?

  • Madeeleenee

    Hej! Blir så ledsen... vi var i Falun på konsultation 30 mars. Allt såg bra ut och fick instruktioner för hur vi skulle börja behandlingen. Fick råd att gå och hämta ut mediciner så de fanns hemma. Blev noga påminda att otrivelle måste ligga i kylen men övriga (orgalrutan och gonal f) i skafferiet. Vi behövde inte heller börja behandlingen direkt utan kunde ha dem hemma tills vi blir redo. Nu är vi det. Mens idag och ska börja spruta imorgon. Läste nu på förpackningen och foldern som kom med att gonal f ska förvaras i KYLSKÅP! Hållbarhet till januari 2018. Och max 3 månader i tumstemperatur oöppnad. Sedan ska den kasseras. Nu lär ju vår medicin vara förstörd? Vi frågade detta flera gånger.. Men ändå blev det visst fel... apoteket är stängt imorgon och då måste vi ju vänta en månad till, minst. Och dessutom hämta ut ny medicin. Kan man chansa och använda sprutorna ändå? Är det endast effekten som avtar eller kan det vara skadligt att använda dem nu? :(

Svar på tråden IVF falun, någon mera?