• Anonym (Sanna­)
    Äldre 5 May 23:31
    41532 visningar
    90 svar
    90
    41532

    40-årig oskuld ska man berätta?

    Anonym (Steffo) skrev 2017-05-05 20:39:01 följande:

    Hej!

    Finns flera anledningar till att jag inte blivit av med den. Tidigare upp till 30 kände jag mig som bisexuell men nu sista åren har jag bara blivit förtjust och förälskad i tjejer. När jag var yngre hade jag trång förhud och är därför omskuren. Har under peroder haft problem med att behålla ståndet och jag tror det är huvudanledningen till att jag inte vågat. Tycker det är bättre nu när jag planerar och har även skaffat potentpiller som funkar kanon. Har även ett mångårigt och kraftigt alkoholmissbruk bakom mig. Var under dessa år helt ointresserad av tjejer och bara av att dricka. Nykter nu i fem år och känner att jag äntligen är mig själv igen och är intresserad av andra människor.

    Bodde länge hemma. Alltid singel och aldrig i förhållande. Har inte heller sökt det aktivt och ofta trivts bra som singel. Men nu känns det som något saknas. Framförallt beröring och att dela allt med någon man tycker mycket om.. Har nu blivit förälskad i en femton år yngre tjej på jobbet. Hon är singel. Känns absolut som det finns starka vibbar mellan oss. Har svårt att undvika att ta på varandra och skriver till varandra nästan varje dag. Hon känns väldigt klok och mogen för sin ålder. Jag tror att hon varit med ganska många killar. Hon har festat en hel del när hon pluggat men säger nu att hon känner att hon börjar bli för gammal för det livet.

    Jag känner verkligen att detta är en tjej jag skulle vilja gå in i ett förhållande med och om det händer skulle det nog gå ganska snabbt. Jag inser att någon av oss isåfall måste byta arbetsplats och är isåfall helt inne på att göra det. Jag jobbar inom ett bristyrken så att byta arbete kommer lösa sig. Just nu känns det som om bägge bara väntar på att den andra ska ta nästa steg. Jag skäms oerhört för att jag är oskuld. Har tidigare varit riktigt förälskad två gånger men då i personer som varit upptagna. Har de senaste åren efter jag lämnat alkoholmissbruket fått några förslag, men då inte själv varit intresserad.

    Med denna tjej vill jag dock gå vidare med men jag vet inte om jag vågar. Jag tror detta kan vara kvinnan jag letat efter. Men vet inte hur/om jag ska ta nästa steg eller bara kommer fortsätta och flörta och ha roligt med henne på jobbet. Lätt att det blir så för det är bekvämt. Känns så pinsamt att hon är 15 år yngre än mig och så mycket mer erfaren inom detta område. Jag kanske planerar för mycket i förväg, händer det så händer det liksom. Jag är dock rädd för att jag ska bli för otydlig i vad jag känner. Att hon tröttnar och väljer någon annan om jag bara fortsätter flörta och inte tar det till nästa steg.

    Egentligen är jag bara intresserad av en seriös relation som förhoppningsvis blir långvarig. Men hon kanske blir skrämd om jag är för seriös. Jag vet inte vad hon vill eller är ute efter men misstänker att även hon vill gå in för det seriöst. Hur ska man göra när man hamnar i sänghalmen? Hade ni berättat som det är och varför det blivit så, dragit till med en halvlögn att man är oerfaren eller inte sagt något alls? Märks det att man är oskuld? Man vill ju inte hon ska välja bort en för ett Första kasst ligg. Har hört hur man är i sängen är viktigt för många tjejer.

    Å andra sidan känns det som jag kan ge tjejen väldigt mycket kärlek, uppskattning och bekräftelse. Kanske så mycket så jag kräver henne. Men det tror jag ändå inte för jag tycker det är viktigt att man har ett eget liv som innan även om man är i förhållande. Tack ni som orkat läsa!


    Oroa dig inte utan allting faller sig naturligt när det är dags. Jag berättade inte för min första att jag var oskuld utan tog det som det kom. Jag träffade en kille nyligen som var oerfaren i sängen och han var orolig över det men jag sa bara att vi övar upp oss tillsammans och jag skulle aldrig döma eller lämna honom för det! så go with the flow och gör det som känns rätt...
  • Anonym (Sanna­)
    Äldre 15 May 17:38
    #15
    Anonym (Good dope) skrev 2017-05-14 23:40:47 följande:
    Hade du alltså inte lagt så stor vikt att någon är 40+ och oskuld?
    Nej! Varför skulle jag?
Svar på tråden 40-årig oskuld ska man berätta?