• Anonym (Anony­m oskuld­)
    Äldre 8 May 20:35
    41527 visningar
    90 svar
    90
    41527

    40-årig oskuld ska man berätta?

    Få det gjort!! Kan inte nog understryka hur viktigt det är att du tar den här chansen. Annars kan du hamna i min situation och det vill du inte. Jag har inte haft hälften av dina problem och jag är ändå vuxen oskuld. Och jag är 58! (jo, det är tyvärr sant).  Precis som dig så skäms jag oerhört över min situation. Och som alla andra här, så har jag noterat att det män som kvinnor föraktar mest är vuxna oskulder (och män som köper sex).
    Jag var bara svårt mobbad som tonåring och hade inga vänner, blev inte bjuden på fester t.ex. Gick tekniskt gymnasium (inga tjejer), gjorde lumpen(inga tjejer), jobbade på bilverkstad och andra verkstäder (inga tjejer). Precis som dig har jag missat fönstret mellan 15-25 där det flest blir av med oskulden, och sen är det väldigt svårt. Du blir bara mer och mer nervös inför kvinnor och de vill som sagt inte veta av vuxna oskulder.
    Även om du tror att du trivs som singel så kommer verkligheten ifatt dig för eller senare, om inte annat som massive ångest över allt du har missat genom åren.
      Du blir bara mer och mer nedstämd. Sen kommer depressionerna. Förra året kom verkligheten ifatt mig och jag föll ned i en massive depression. På botten av den hade livet inget värde och jag bestämde mig att begå självmord.  Av en ren och total slump blev jag avbruten i sista stund. Mår hemskt efter det. Har en glad och positive mask på jobbet, men kämpar hela tiden med ångest och depressioner när jag kommer hem.

    Du vill inte vara i min situation! Ta chansen, du kommer inte att få många om ens några till! Jag har aldrig varit så nära som du beskriver. Alternativen är inte så kul, men det finns faktiskt åtminstone en svensk escort som har sexlektioner för vuxna oskulder i sin prislista (2 timmar kostar 7.000 . Tyvärr tar hon inte emot kunder just nu. Har också hittat en bordell i Tyskland som ger sexlektion. Men du byter bara en föraktad kategori mot en annan om du köper sex.
    Så om du nu har chansen med en helt vanlig kvinna så TA DEN!!!

Svar på tråden 40-årig oskuld ska man berätta?