Forum Sorg - änglarum
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Att förlora en föräldrar tidigt

  Lör 13 maj 2017 12:01 Läst 11342 gånger Totalt 15 svar
  Visar endast inlägg av Florence204 - Visa alla inlägg
  Lör 13 maj 2017 12:01

  Hej. Jag vet inte vart jag ska börja. Min pappa gick hastigt bort för 3 dagar sedan. Det kom så plötsligt. Jag är fortfarande i chock. Han mådde bra innan jag åkte till jobbet, allt var som vanligt. Jag fick ett samtal på jobbet där min bror sa att min pappa ligger på intensiven och har fått en hjärnblödning. Hela min värld rasade samman. Jag kunde inte förstå de hemska orden.

  Det blev 3 tuffa dagar på intensiven. Även om läkarna konstaterade att han inte skulle klara sig redan från början, så var vi vid hans sida hela tiden. Vi bad om ett mirakel. Jag vet att min pappa kämpade emot alla odds. Jag vet att han inte var redo att lämna oss. Han var världens bästa pappa. Varje dag sa han hur mycket han älskade oss, hur stolt han var över oss. Han kramade alltid oss. Han var så fin och kärleksfull mot alla. Han tog vara på varje tillfälle med oss, sin familj. Jag skulle kunna skriva så mycket fint om honom i timmar.

  Han blev alldeles för ung, 55 år. Jag är bara 22 och min bror 19. Mitt i allt kaos så måste man också tänka på det praktiska. Det är förjävligt. Hur planerar man en begravning? Hur ska vardagen gå ihop? Hur hanterar man sorgen? Det känns som att jag har dött inombords. Finns det andra aktuella forum man kan vända sig till? Jag vill jättegärna höra era tankar om era upplevelser och erfarenheter. Vill att vi ska finnas för varandra. Jag försöker vara stark inför min mamma och min bror även om varje andetag känns som tungt som bly. Hur hanterar man en sån här tragedi?

 • Sön 14 maj 2017 16:28 #8

  Tack snälla allihopa. Beklagar sorgen för er alla med. <3

  Vi tar en dag i taget, ibland en timme i taget. Jag försöker prata om honom så mycket som det går och ibland så vill jag bara stänga av. Bara glömma och tänka på annat för stunden. Kolla på lättsmälta serier i flera timmar. Sova.

  Har ni blivit deprimerade efter förlusten? Går det att ta sig igenom en förlust utan att bli deprimerad?

  Hoppas att sörjandet blir mer hanterbart när allt praktiskt är avklarat. Begravning, räkningar, papper, uppsägningar av diverse abonnemang osv. Hjälper begravningsbyrån till med att klargöra papper, försäkringar, lån/skulder? Jag vet varken in eller ut, jag kan ingenting om sånt.

  Tusen tack igen för alla svar. <3

Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll