• Anonym (Ledse­n)
    Äldre 25 Jun 07:09
    11500 visningar
    40 svar
    40
    11500

    Min man snackar skit om mig med en annan kvinna

    Min man och jag har varit ihop i snart 20 år. Två barn ihop, villa.

    För nått år sedan började han ha kontakt med en kvinna på messenger (först vardagligt snack) men på senare tid snacka de skit om sina respektive, hon flirta extremt med honom. Jag sa ifrån och kände mig kränkt och sviken. Bad honom sluta.

    Men nu vet jag att det pågår än. Han skriver att jag är sur kärring, han gnäller på att vi inte har något sexliv mm Denna kvinna har han varit förtjust i under ungdomen. Men då var inte hon intresserad.

    Jag känner mig otroligt sviken och ledsen. Jag fasar för att se henne nere i samhället. Jag är så förbannad.

    Jag har varit sjukskriven sedan sista barnet föddes (snart tre år) men ska börja jobba igen nu. Jag har lidit av svår ibs med extrema diarrer, smärta i underlivet pga förlossningsskada samt endometrios funnen. Jag har genomgått två olika hormonbehandlingar under denna tid.

    Sex har jag inte kunnat ha. Noll lust. Men på senare tid nämnt att jag vill försöka men att jag önskar att vi börjar med att kramas/pussas/ha mer närhet i vardagen först. Jag söker upp honom för detta men han drar sig bort mestadels. Han vill inte kyssas.

    Älskar honom. Rejält. Men hur fan gör jag nu?

    Känner mig så sviken av att han delar privata detaljer om oss och vårt icke-fungerande samliv med en annan kvinna.

  • Svar på tråden Min man snackar skit om mig med en annan kvinna
  • Anonym (EA)
    Äldre 25 Jun 07:21
    #1

    Vad fan är det för idiot till karl du har? Det här är fan inte okej! Jag förstår att du älskar honom men det är dags att ställa ultimatum.

    Börja med att kräva att han avslutar all kontakt med kvinnan han pratar med. Älskar han dig gör han det direkt. Sen ta det därifrån. Hopps det löser sig!

  • Äldre 25 Jun 08:22
    #2
    +1

    Okej, jag fattar att du älskar honom för jag antar att han har andra kvaliteter än att skaffa sig nya vänner på messenger. MEN denna snubben har ju sålt ut dig fullständigt. Inte nog med att han snackar skit om dig, som han har lovat att älska i nöd och lust, utan han tar ju noll ansvar själv för er situation. Bli inte någon slav under kärleken och ge honom inte ett frikort att bete sig som ett svin för att han vet att han kommer undan med det. Vill du verkligen ha en partner som inte respekterar dig och sätter så lite värde på ett äktenskap? Sätt ett ultimatum och be honom välja! Ert äktenskap (och gärna parterapi) eller den andra kvinnan.

  • Anonym (Ledse­n) Trådstartaren
    Äldre 25 Jun 10:30
    #3

    Vi har inte haft sex på över fyra år nu. Jag blev gravid och blev förbjuden att ha penetrerande samlag av läkare och sedan kom barnet och problemen med diarrer och underlivssmärtor. Så på ett sätt känner jag mig skyldig till problemen nu. Jag har ju inte gjort min plikt som hustru i sängen. Samtidigt känner jag att han borde förstå varför. Inte direkt som jag inte haft anledning till det. Och jag saknar det. Sexlivet alltså. Men känner att OM han älskar mig och OM han vill ha ett fungerande samliv igen borde han inte då kunna förstå att en början är pussar, kramar, kyssar, smek innan man testar om ett penetrerande samlag funkar? Som det är nu vänder han bort huvudet när jag vill pussas, han stöter bort mig när jag kryper upp i hans famn osv.

    Och ja, jag ÄR ofta en sur kärring. När smärtorna i kroppen är hemsk, när toabesöken blir täta och långa, när jag ensam fixar en midsommarmiddag medan hans uppgift är att sitta vid grillen och dricka öl. Då orkar jag fan inte vara glad. Och jag har bokstavligen sagt varför men han ändrar sig inte. Men samtidigt vet jag att han har arbetat heltid för att ekonomin ska gå runt, jag vet att hans sparpengar delvis fått gå till vår överlevnad. Därför hamnar jag nu i ett offerläge känner jag. Kan jag ens kräva kärlek? Trohet? Får jag skylla mig själv?

    Men det största sveket är att han snackar skit om mig med denna kvinna. Det känns så ofantligt kränkande. Att vi har de problem vi har är en privat ensak i mitt tycke.

  • Anonym (xkxdk­)
    Äldre 25 Jun 10:35
    #4
    -1 +1

    Tyvärr, han är otrogen. Helt klart.

  • Anonym (Jo)
    Äldre 25 Jun 10:36
    #5
    Anonym (xkxdk) skrev 2017-06-25 10:35:24 följande:
    Tyvärr, han är otrogen. Helt klart.
    Så tror jag också, tyvärr.
  • Anonym (Maria­)
    Äldre 25 Jun 10:43
    #6

    Han skämmer ut dig, pratar skit om sin fru, visar att han inte har respekt för dig. Och du älskar honom? Nej du, jag tror att du älskar vad ni kunde ha haft. Du måste inse att du förtjänar bättre. Och sitt inte och var ledsen, var helt jävla förbannad. Ge karljäveln en utskällning och säg att han bryter med sin flirt eller så åker han ut med sin håriga röv före.

  • Anonym (Ledse­n) Trådstartaren
    Äldre 25 Jun 10:45
    #7

    Är säker på att han inte är otrogen fysiskt. Han är nämligen bara hemma och på jobbet. Möjligheten finns att han varit otrogen vid något tillfälle när han varit på krogen själv. Men han har inte ett fysiskt förhållande. Men jag känner mig inte säker på att han och kvinnan på messenger möts ute i fyllan tidigare och att något då hänt. Men som sagt han har inget förhållande vid sidan av mig fysiskt.

  • Anonym (gurka­n)
    Äldre 25 Jun 10:47
    #8
    +1

    Det är känslomässig otrohet han ägnar sig åt när han bygger på en relation till en annan kvinna istället för med dig.

  • Anonym (Ledse­n) Trådstartaren
    Äldre 25 Jun 16:13
    #9
    Anonym (gurkan) skrev 2017-06-25 10:47:39 följande:

    Det är känslomässig otrohet han ägnar sig åt när han bygger på en relation till en annan kvinna istället för med dig.


    Ja, det kan jag hålla med om. Men det känns så tungt att säga dem.
  • Anonym (Jenn)
    Äldre 25 Jun 17:37
    #10

    Du ska ju absolut inte känna att "det är ditt fel". Ni är väl ändå två i ert äktenskap? Ni båda lovade att ni skulle älska varandra i nöd och lust. Han har ju lika mycket ansvar som du att försöka få mer närhet i er relation. Det får man ju knappast genom att snacka skit om partnern till andra personer.

    Du har ju självklart inte kunnat rå för att du blev sjuk. Sånt händer, och förstår att sexlivet blev lidande. Nu försöker du få mer närhet, och han verkar inte göra ett skit för att hjälpa till. Kanske skulle parterapi vara något för er?

Svar på tråden Min man snackar skit om mig med en annan kvinna