• mulena
    Äldre 27 Mar 19:10
    4386 visningar
    54 svar
    54
    4386

    Så arg o ledsen.... Ska man inte kunna få en Sjuk-Olycksfallsförsäkring?????????

    anne h

    Har du en länk eller liknande, försökte hitta ACE, Jag är intresserad. Vi har nämligen inte fått försäkring någonstan. Vi har bara hemförsäkringen.

  • mulena
    Äldre 27 Mar 21:39
    #50

    Jag är inte med i någon fackförening (egen företagare) men sambon är med i AEA (Akademikernas Erkända Arbetslöshetskassa) Vi har inte kollat om det går att få en försäkring genom dem.
    Kanske det går, annars verkar ju ACE väldigt bra.

    Jag har verkligen försökt ringa runt till många, men gav upp då jag blev nekad. Det känns så orättvist att man inte kan få en vanlig barnförsäkring.

  • mulena
    Äldre 29 Mar 10:35
    #52

    anne h
    ja, det verkar vara en bra idé, men det låter bra med att man kan få för sjukhusvistelse via ACE. Det har hänt ett antal gånger att vi legat inne 3 - 5 dagar.

  • mulena
    Äldre 30 Mar 13:24
    #54

    anne h
    nu har jag pratat med ACE. Som du säger är det bara en olycksfallsförsäkring och gäller inte ens om olyckan beror på handikappet. tex. om min överaktive son ramlar ned någonstans, för att han inte förstår att han ska akta sig, gäller INTE försäkringen.

    Så det gäller bara för olyckor som förorsakas honom, tex. om något annat barn slår honom eller om han halkar på ett halt ställe...m.m.

    men som komplement är försäkrinen bra, just för att man kan få ut för sjukhusvistelse (oavsett beroende av handikappet eller olycka)

    och även om det skulle hända att någon skadar honom, så är det ju bra! bättre än ingenting. Jag ska leta vidare efter en sjukförsäkring som kan täcka lite mer också...

Svar på tråden Så arg o ledsen.... Ska man inte kunna få en Sjuk-Olycksfallsförsäkring?????????