• Anonym (EL)

    Vad döljer han? Vem var han med?

    Jag har varit tillsammans med en kille i över ett år men vi har känt varandra i mer än ca 10 år. Vi bor inte ihop än men funderar på att göra det snart.

    För några dagar sen var allt så fint, frid o fröjd med mycket kärlek i atmosfären men allt förändrades bara sådär och helt oväntat. Jag vill gärna ha era åsikter, synpunkter och råd.

    I söndags natt hade vi en liten konflikt men inget stort men det slutade med att han la på mig luren utan att säga hejdå men vi blev inte osams.

    På måndagen hörde han inte av sig så jag skrev ett sms och han svarade men jag ringde honom efter någon timma för att förklara hur besviken jag var på honom för hans sjukliga beteende men han hade bråttom för att han skulle städa och ville att jag skulle återkomma men jag bad honom vänta med städningen några minuter men det kunde han inte så han bestämde sig för att lägga på utan att ens säga hejdå men jag kände på mig att det var något som inte stämde. Jag kokade ännu mer för hans beteende men bestämde mig för att ringa honom igen efter 3 timmar men jag var upprörd och irriterad så jag skällde ut honom för att han hade ignorerat mig på hela dagen och därefter la jag på honom utan att ens säga hejdå. Jag va så besviken på honom för att han inte hade hört av sig på hela dagen, i vanliga fall pratar eller smsar redan när vi vaknar.

    Han ringde inte tillbaka men han skrev ett kort sms om att jag håller på att förstöra allt. Sen försvann han men jag sms:ade honom hela tiden om hur jag kände tills efter midnatt då jag hade lugnat ner mig så jag bestämde mig för att ringa honom. Hans mobil var avstängd så jag sms:ade och bad honom att ringa upp mig vilket han gjorde och jag frågade vad han gjorde så sa han att han va full och det var tack vare mig men han va inte full. Sen sa han att han hade ont i magen pga alkoholen och måste på toa men skulle återkomma därefter men han var borta i mer än en halvtimma. Jag ringde honom hem och han svarade och sa att han mådde dåligt och skulle lägga sig men han lät bra. Samtidigt så hörde jag någon röst i bakgrunden (tror det va en manlig röst) men min kille va snabb o la på mig. Jag ringde till både mobil och temanummer i 4 timmar och skrev sms om att jag hörde att någon va där och bad han svara men han gjorde inte det. På tisdagen var han borta hela dagen tills jag ringde och då hörde jag att han var påverkad. Han avslöjade att på dagen hade han varit ute med en killkompis och att de va på krogen senare på kvällen. Jag bad honom glömma bort mig o gå vidare. Jag blev självklart sårad och besviken. Det som sårar mig mest är att han bytte ut mig och samtidigt ljög för mig. Jag skrev sms efter sms och han va helt tyst tills vid midnatt ringde han och fortfarande full. Han ändrade på sin historia och sa att han hade varit hemma helt själv. Jag bad honom att vara ärlig men han envisades med att han talade sanning men tills slut sa vi godnatt och la på.

    Idag ringde han själv och han var sig själv och vi pratade. Jag bad honom att vara helt ärlig igen och lägga fram alla kort men han förnekade allt igen. Sen så säger han ok min kompis var hos mig och vi drack, vadå har jag gjort något fel? Jag har inte ljugit!!! Sen säger han att jag låter så sjuk som inbillar mig en massa. Jag vet fortfarande inte vem han har varit med och varför han ljög för mig! Hade han varit med en killkompis varför ska han ljuga? Vad döljer han? Hjälp mig! Jag vet inte hur jag ska få fram sanningen när han försöker få mig att tro att det är jag som är galen o inbillar mig en massa. Vad tror ni eller vad skulle ni ha gjort? Han säger att han älskar mig och vill ha mig men om man vill ha någon, hur kan man välja bort den personen när man själv vill ha roligt. Hur ska jag gå tillväga?

    En vilsen själ

  • Svar på tråden Vad döljer han? Vem var han med?
  • Anonym (LUGNA NER DIG!)

    Sluta SMS:a och ringa som en besatt!!!! Du är ju helt galen!! Hade du varit min partner så hade det varit slut på en gång om du höll på så där!!!!


     

  • Freijah

    Men jösses, lugna ner dig!

    Varför den sms och telefon terrorn?

    Kanske var tvn du hörde? Och även om det inte var det så finns det väl ingen anledning att vara så aggresiv? Ta ett par steg tillbaka och låt honom kontakta dig, om han fortfarande vill ha med dig att göra efter det här.

  • Anonym (EL)

    Jag är inte besatt men om jag kände på mig att något är fel. Han ringde mig själv inatt och även idag. Men nu har jag tagit avstånd helt och låter honom styra!

  • Anonym (,,)

    Om du är på sms som du har skrivit här så verkar du nästan manisk. Dina meningar fullkomplogt staplas på varann och man blir helt stressad av att läsa!

  • Anonym (Hade gjort slut.)

    SMS- och telefonterror är bara psyksjukt beteende. Hade gjort slut om jag vore killen.

  • Ullq

    Du låter helt galen! Om nån höll på sådär och terrorisserade mig med sms och samtal skulle jag dumpa direkt, psykopatvarnkng!

    Om ni nu blev lite sura på varann så kanske han behövde lite tid att smälta det, att tänka ifred om vad som hänt. Men han fick ju inte en chans. Du höll alltså på och härjade om dina besvikna känslor i flera dygn!! Helt sjukt.

  • Påven Johanna II

    Du sa åt honom att glömma dig och skrev sedan ännu fler sms?

    Hur är det ställt med dig?

  • MajaVira

    Oavsett vad han gjort är ditt beteende helt stört! Det finns ingen anledning att SMS och telefonterrorisera honom på det sättet. Så om han dumpar dig är det ditt eget fel.

  • Anonym (EL)

    jag ringde honom några gånger men inte 4 timmar utan väntade på att han skulle höra av sig. Det var någon hos honom som han ljög om.

    Jag skrev till honom om att han skulle sluta ljuga och vara ärlig om vem han hade där

  • Anonym (LUGNA NER DIG!)
    Anonym (EL) skrev 2017-07-19 18:33:35 följande:

    Jag är inte besatt men om jag kände på mig att något är fel. Han ringde mig själv inatt och även idag. Men nu har jag tagit avstånd helt och låter honom styra!


    DU ÄR BESATT!!! Flera sms och flera samtal är att vara besatt! Säger min pojkvän att han inte kan prata för att han städar så respekterar jag det, säger hej då och lägger på och så får han ringa när han kan. 


    Sen så ringde du honom i 4(!!!!) timmar på flera olika nummer samt skickade sms för att du tyckte du hörde någon i bakgrunden!!!! och du misstror honom när han säger att han mår dåligt och är full... 


    Nej släpp stackaren fri att skaffa sig en vettig flickvän!! Försök komma underfull med varför du har sånt här sjukligt beteende innan du går in i ett nytt förhållande!!

Svar på tråden Vad döljer han? Vem var han med?