Inlägg från: Anonym (Erica) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Erica)

    BF April 2018

    Hej! Hej grattis till er ????! Jag plussade i fredags, mådde illa på ett sett jag brukar göra så jag köpte ett tidigt test som visade svagt plus. Bf  2april. Hoppas detta går vägen, detta blir vårt första barn och har tidigare haft missfall runt vecka 10.

     Här ni några barn sedan innan? (Nu vet jag att en av er skrivit det innan men kan inte gå tillbaka när jag väl börjat skriva ????)

  • Anonym (Erica)

    Hej och grattis alla som plussat nyligen!????

    Idag var vi på tidigt ultraljud och fick se ett litet hjärta slå.? Så skönt efter att vi för ett år sedan varit på tidigt ultraljud där inga hjärtslag syntes...

    Om man joinar fb-gruppen, kan andra se det då?

  • Anonym (Erica)
    AishaK skrev 2017-08-30 12:27:04 följande:

    Tjejer ni som gjort vul tidigt i graviditeten, är de alltid så att man kan se ett hjärta som slår om bebisen mår bra? Ska göra ett nästa vecka samma dag som jag går in i vecka 9 och är lite nervös inför det. Har väldigt mycket symptom och känner mig gravid, ingen blödning som tur är. Har valt att göra vul för att det är mitt första barn och jag är nervös och nyfiken på att se att det ligger något där inne, har inte tålamod att vänta tills kub :)


    Det är ett gott tecken att hjärtat slår, har läst att det minska missfallsrisken ifall hjärtat börjar slå i vecka 5. De kollar även så att storleken på fostret överensstämmer med vilken vecka man är i. Däremot finns även en risk när moderkakan tar över och därför säger man att största risken är till och med vecka 12.

    Jag gjorde tidigt ul nu i måndags (8+6) och sa till barnmorskan att jag var nervös pga att på tidigare ul, för ca ett år sedan, visades inga hjärtslag. Hon så någonting väldigt klokt som är värt att tänka på (efter att vi fick det positiva beskedet, förstås). "Först är man orolig över att bli gravid, därefter över graviditeten sedan förlossningen och när barnet är fött fortsätter man att oroa sig över andra saker.

    Lycka till med besöket! Det går säkert bra :)
Svar på tråden BF April 2018