• lindizzen

    BF April 2018

    Hej. Plussa igår och har bf 3 april. Har 3 söner sedan tidigare. Så tänkte jag startar en tråd där vi kan följas åt. Stötta varandra och dela vår upplevelse av våran graviditet.

  • Svar på tråden BF April 2018
  • Malinmana
    Sassa4 skrev 2017-08-21 01:28:18 följande:

    Jag plusade 10/8 och är nu i vecka 6. Bf 19/4-18 :)

    Fick MA förra året i vecka 11 så tog 9 försök innan det äntligen gick :D

    Hoppas verkligen det går bra denna gången. Är det vanligt att få två missfall på raken?


    Det är nog ganska ovanligt med två mf på raken. Dock fick jag det, ett i februari och ett i maj :( Men nu håller vi tummarna för oss båda :)
  • luna21

    Jag plussade förra veckan 16 augusti!
    Är idag i 6:e veckan (5+1). BF 21 april

    Tog ut min p-stav den 13 juni, träffar min pojkvän för tillfället ca 1 gång i veckan, så här snackar vi snabbt :p

    Är också gärna med i fb gruppen!
    izzymartinsson@hotmail.com

  • Rolooo

    Jag plussade för några veckor sedan, 5 dagar före bim. Har hittills tagit fem gravtest, kan inte riktigt tro att det är sant???? Har en son på 11 månader så tänkte egentligen vänta med syskon, men dagenefterpillret funkade visst inte så nu blir det bebis igen????

  • EmmaStinan

    Hej allihop!


    Plussade & augusti och är nu i vecka 6+5 eller 7+5 (osäker pga oregelbunden cykel) och mitt BF just nu innan UL är satt av barnmorskan till 5 april Skrattande

    Kul att kunna följas åt!

  • ArisaLinnea

    Plussade i helgen. Hade först bara ett gammalt test hemma som plussade. Trots att jag direkt köpte nytt färskt test som även det plussade så är det svårt att förstå. Graviditeten är inte helt av misstag, vi hade börjat prata om att skaffa en till och ville gärna försöka, men tog 2,5 år senast att bli gravida så lite chockade att det bara tog nån månad denna gång.
    Tilläggas bör är att jag har otroligt oregelbunden mens. (upp till 60 dagar mellan), så det är svårt att veta när man ska försöka (förra gången fick jag hjälp med piller att få det mer regelbunden ägglossning).
    Pga min oregelbundna mens är jag även väldigt osäker på när BF är. Men borde vara någongång i april. 

  • Glitterpinnar

    Om det är någon som vi missat att bjuda in i Facebookgruppen (kolla gärna er mejl och ev er skräppost där inbjudan kan hamna) så kan ni skicka er mejl till mig så bjuder jag in er :)

  • önskan1000

    Plussade för nästan 2 veckor sedan bf enligt appen den 27 april och går i morgon in i vecka 6. Men Eftersom de tagit oss 4 år sen bäbistillverkningensstarten med ett MA för 2 år sedan har jag väldigt svårt att vara glad. Är totalt livrädd att de ska bli MA/missfall igen. Karusellen för mig och min sambo har varit enorm med sambons cancerbehandlingar som på senaste året har gjort att oddsen att få barn utan hjälp va väldigt små. Har även fått kämpa med en viktnedgång på 15 kg för att vi snart skulle få hjälp och blir då gravida utan hjälp. Vilket är väldigt skönt för då kanske vi inte behöver gå igenom den karusellen hos läkare.

    Men är nu livrädd att det inte ska gå bra eftersom mina gravsyptom minskar vilket många skriver är helt normalt men kan ändå inte tänka att de kommer gå bra.

    Vill jätte gärna vara med i Facebook gruppen min mail är charlotte_nos@hotmail.com och slippa gå ur den om någon vecka........


    MA 2015
  • Anonym (Bf april)

    Hoppar in i denna tråden!

    Plussade igår efter 3 dagar utan mens och detta blir mitt första barn om allt nu går vägen! Enligt appen har jag bf 30 april ( är i v.5)???? kunde inte varit lyckligare nu!! Vad har/hade ni för symptom i v.5?

  • VUL

    Jag är gravid vecka 7 (6+2) och var på VUL igår. Embryot var på 4,8 mm. Är det bra längd för tiden som gått? Enligt många hemsidor skall den vara runt 1 cm under vecka 7 . Har någon mer gjort VUL och vad sa dom till er?

Svar på tråden BF April 2018