• lindizzen

    BF April 2018

    Hej. Plussa igår och har bf 3 april. Har 3 söner sedan tidigare. Så tänkte jag startar en tråd där vi kan följas åt. Stötta varandra och dela vår upplevelse av våran graviditet.

  • Svar på tråden BF April 2018
  • Brolinn

    GRATTIS TILL +!!! :D

    Jag hoppas på plus i början av nästa vecka. Så kanske dumt att hoppa in i en sådan här app/sida. Men alltid skönt att ventilera :)

    Har inga barn, hoppas på att följa resan/resor här :)

  • Elliot1

    Någon som vet om det finns någon FB-grupp för oss?

    Jag tycker Familjeliv är lite jobbigt att läsa ibland med mycket text och en inte alltför uppdaterad hemsida/app :P Och ska man följas åt i 9 månader känns det lättare på FB ;)

  • AishaK

    Är det någon här som planerar att göra ett kub eller nipt test? Har ni koll på om man pratar med barnmorskan om detta på sitt första besök och hon sedan hjälper till med att boka? Eller om man kan ringa när man vill till de kliniker/sjukhus som utför dessa tester? OBS jag är i vecka 5 och har min inskrivning om 2 veckor.

  • Bodil164

    Hej! Jag plussade häromdagen och har startat en hemlig facebookgrupp för aprilbebisar 2018! Skicka era mailadresser om ni vill bli inbjudna. :)

  • Elinoreelouise

    Hej på er! Har Bf 14 April -18 och är i gravidvecka 5 med första barnet ????

    Jag är 24 år och min sambo 22, bor i Örebro län. Plussade den 8e Augusti då mensen var 1 dag sen. Oplanerad graviditet som blev till av slarv förra månaden.. Använde NC och vi råkade ha sex på min första röda dag. Tänkte att det inte var någon fara då det var hela 5 dagar kvar till ÄL men ack vad jag bedrog mig! Är iallafall väldigt önskat även om det känns sjukt overkligt ????

    Mina gravsymtom är trög mage, ömma och spända bröst, lite illamående, kissenödig, sjukt sug efter halloumi ???? Samt att jag sover så sjukt dåligt om nätterna. Vaknar av minsta lilla och behöver kissa ofta men känner mig samtidigt ovanligt pigg och typ rastlös. Ska ringa Mvc på måndag

  • Anonym (nima)

    Hej och stort grattis till alla som plussat! :)

    Jag plussade igår med BF 20 april 2018, med andra barnet.

    Jag är gärna med i fb gruppen, min mail är, nickii_@hotmail.com.

  • SofiaG
    Elliot1 skrev 2017-08-09 21:18:29 följande:

    Någon som vet om det finns någon FB-grupp för oss?

    Jag tycker Familjeliv är lite jobbigt att läsa ibland med mycket text och en inte alltför uppdaterad hemsida/app :P Och ska man följas åt i 9 månader känns det lättare på FB ;)


    Blev du med i nån grupp på fb?
Svar på tråden BF April 2018