Vaniljsocker istället för vaniljstång?
Jag ska baka en Cheesecake och det ska tillsättas en halv vaniljstång.
Det var slut på både Maxi och Willys. Någon som vet hur mycket vaniljsocker
man ska ta för att det ska vara lagom mycket?
Jag ska baka en Cheesecake och det ska tillsättas en halv vaniljstång.
Det var slut på både Maxi och Willys. Någon som vet hur mycket vaniljsocker
man ska ta för att det ska vara lagom mycket?
Det är ju inte alls samma sak så för vaniljsmakens skull så behöver du typ 2 dl vaniljsocker, och det går ju inte. Köp vaniljpulver istället om det inte finns stång!
Har du vaniljsocker med äkta vanilj i så kan du minska vanliga sokret med en matsked och ta 2 msk vaniljsocker. Annars (kanske till nästa gång) köp vaniljpulver om du inte hittar vaniljstång. Det står vanligtvis bland bak-grejerna (jääääääääätedyrt burbon-pulver, runt 60 spänn vanligtvis) eller bland kryddorna (urtekrams för en tjuga, dessutom mer pulver....)
Har du vaniljsocker med äkta vanilj i så kan du minska vanliga sokret med en matsked och ta 2 msk vaniljsocker. Annars (kanske till nästa gång) köp vaniljpulver om du inte hittar vaniljstång. Det står vanligtvis bland bak-grejerna (jääääääääätedyrt burbon-pulver, runt 60 spänn vanligtvis) eller bland kryddorna (urtekrams för en tjuga, dessutom mer pulver....)
Ja, vispar grädde med vaniljpulver i är löjligt gott. Väljer det före marsansås till vilken efterrätt som helst