• Äldre 28 Jul 21:56
    4314 visningar
    10 svar
    10
    4314

    Knyta skor

    När man hittar en knytsko man bara älskar men inledningsvis inte får köpa för att ens mamma tycker det är bättre med skor man bara kan dra på... Kopplar man då på sin största charm och loooovar att man kommer lära sig knyta skorna heeeelt själv (och mamman står fast vid att de inte följer med till dagis förrän knytandet funkar) så plötsligt både knyts och knyts det upp och foten går i och ur utan hjälp????

    (För min son inträffade detta vid 5 år, dottern snarare typ 4)

  • Äldre 28 Jul 22:22
    #4

    Så svårt att svara på då det måste vara väldigt individuellt!

    Jag har en överambitiös unge som älskar utmaningar och därför lärt sig många saker tidigt. Den andra är mycket mer bekväm av sig, och det tänker jag har sina fördelar det också, skönt att slippa prestationshetsen storasyster kämpar med!

    Dock har jag kollat av i kompiskretsen för att få en indikation av hur andra ligger till med sånt jag börjat tycka att den bekväma borde klara själv. Knyta skor är han i princip först med så det hade jag inte stressat på om han inte redan tagit tag i det själv. Storasysters kompisar som är 8 kan nog allihop och har nog kunnat det senaste året minst... så vid 7 kan man nog begära att många fixar det iaf

Svar på tråden Knyta skor