• Äldre 31 Jul 19:46
    14075 visningar
    22 svar
    22
    14075

    Förstörd bikinilinje

    Hej!

    Nu behöver jag er hjälp, endast seriösa tack!! Det är såhär att jag har grova problem med min bikinilinje... jag har googlat och läst och sökt på hela internet om det här men jag börjar verkligen tro jag är ensam om detta.

    Mitt problem: min bikinilinje är förstörd, det är nog det enda rätta ordet. Efter många år av rakning och nu på senaste tiden vaxning och pinsett ser det väldigt väldigt fult ut vid bikinilinjen.

    Och med bikinilinjen menar jag inte mitt underliv eller venusberget utan låren nära underlivet, ni vet?

    De är prickiga och inåtväxta hår.. det är totalt kaos OCH JAG VET INTE VAD JAG SKA TA MIG TILL. Snälla, om nån känner igen sig, snälla ge mej lite av din tid skriv hur gör du? Jag vill inte visa mej på stranden, för det är inte snyggt. Och nej jag vill inte ha hår där istället för prickar. Och ha in mind att jag har testat det mesta, ny rakhyvel varje gång, raka medhårs (hur fan kan det funka lika hårig som innan om jag rakar medhårs), skrubbat, krämer... det här ger mej sån stress..

    om det inte finns nått sätt att få det att försvinna, hur täcker man det isf? Jag har testat med concealer och foundation men det funkar absolut inte. Kan kanske någon läkare hjälpa mej?

    Snälla jag ber er, jag behöver er hjälp.

  • Svar på tråden Förstörd bikinilinje
  • Äldre 31 Jul 20:02
    #4

    Jepp rakar aldrig nåmer området, det blir bara värre. Vaxar endast. Tror ni det funkar att smörja in med brun utan sol? Har ganska svårt att bli naturligt brun just i det området. Tack än så länge för alla tips!

  • Äldre 31 Jul 22:09
    #9

    Okej tack så mycket alla!

  • Äldre 31 Jul 22:18
    #10

    Har någon här testat sill-epil bikini styler?

  • Äldre 31 Jul 22:19
    #11

    Silk-épil*

  • Äldre 31 Jul 22:48
    #13

    Men då undrar jag av dig, har du mörka grova hårstrån? Funkar det för alla hårtyper?

Svar på tråden Förstörd bikinilinje