Inlägg från: Anonym (Men......) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Men......)

    Är inte bjuden till min sambos väns bröllop

    Har med förvåning läst flera trådar där folk tycker att det är ok att bara bjuda den ena av ett par. För mig helt ofattbart?! Och alla argument om budgetbröllop, brudparets dag bla bla .........

    Om de hade bjudit in samtliga killar utan respektive så möjligen ok men under inga omständigheter ok att utelämna en partner av alla i ett par som dessutom är sambo! Oavsett om ni bara träffats en gång. I min värld så är det bara WT människor som skulle göra så. Om jag gifter mig och bjuder in mina vänner så vill jag att de ska trivas och ha lika kul som oss . I din sambos kläder skulle jag välja mellan två saker. Antingen ringa min vän om vi stod varandra nära och fråga vad f.n eller så skulle jag definitivt tacka nej.

    Enda gången vi haft vissa betänkligheter var vid ett tillfälle då en av tjejerna träffat en kille som inte kunde uppföra sig när han drack och en av de andra tjejerna skulle gifta sig. Han hade alltså betett sig mycket illa på en annan fest och därför var bruden rädd att han skulle förstöra hennes bröllop. Men han fick lova att inte dricka och därför välkommen trots allt.

Svar på tråden Är inte bjuden till min sambos väns bröllop