• Kapten­en
    Äldre 12 Aug 10:43
    15217 visningar
    39 svar
    39
    15217

    Har ni lyckats återstarta dött sexliv?

    Jag har läst många trådar här som handlar om hur den ena parten i ett förhållande ofrivilligt tvingas leva i celibat och hur nedbrytande det är. Frågan brukar vara lämna, vara otrogen, ha ett öppet förhållande eller nöja sig med läget. Själv befinner jag mig i denna situation sen sista barnet kom och han är sju år! På den tiden har vi totalt haft sex 10, max 20 ggr. Jag har tagit upp detta flera gånger under åren och även initierat parterapi, men inget har hänt. I somras tog jag upp det tydligare än någonsin och jag sa att det inte är ok att leva så här. Jag nämnde inte separation, men nästintill. Nu lovade frun att besöka barnmorskan för att se vad hon kan göra, t.ex. ta ur spiralen.

    Min situation tycks inte vara unik, men min undran är om någon här kan berätta om när ni faktiskt lyckats återstarta ett insomnat sexliv? Finns det något hopp efter så lång tid?

  • Svar på tråden Har ni lyckats återstarta dött sexliv?
  • Kapten­en
    Äldre 12 Aug 11:06
    #3

    Självklart ska ingen tvingas. Min fråga var helt enkelt om någon har en "success story" att dela. Det skulle vara lite uppmuntrande för mig.

  • Kapten­en
    Äldre 12 Aug 11:13
    #5

    Kan du berätta hur ni gjorde och hur länge ni varit utan?

Svar på tråden Har ni lyckats återstarta dött sexliv?