• Anonym (Kvinn­a 49år)
    Äldre 12 Aug 12:57
    15216 visningar
    39 svar
    39
    15216

    Har ni lyckats återstarta dött sexliv?

    Jaaaaaa.....har lyckats här.
    Jag har alltid gillat sex och min man och jag hade ett fantastiskt sexliv innan vi fick barn...efter barn nr ett så funkade sexet fortfarande riktigt bra men när barn nr två kom så försvann min sexlust helt....
    Jag var aldrig slutkörd eller speciellt trött av barnen .....snälla barn och en närvarande man och pappa gjorde det enkelt för mig...så det var liksom inte problemet.
    Min man och jag hade också mycket närhet....båda väldigt fysiska....kel, massage och kramar....låg alltid på varandra i soffan när vi kolla tv varje kväll och jag älskade verkligen min man....
    Han accepterade detta tydligen för jag hörde aldrig ett ord om att han ville ha mer sex under denna perioden. Så länge vi hade mycket annan närhet så funkade det för honom med.
    Själv tyckte jag det var jobbigt....men det fungerade verkligen inte att få några lustkänslor....
    Detta pågick i typ flera år....jag hade som förslag att min man var fri att träffa andra för sex men han avböjde vänligt men bestämt detta....han sa att det säkert skulle lösa sig med tiden.
    För några år sen fick jag ont i mina leder och testade ett preparat som fugerade mycket bra.....bieffekten, av preparatet eller om kroppen kom i fas vet jag inte, men min sexlust kom tillbaka i raketfart...
    Idag har vi sex i tid och otid....lika härligt som när vi var nyförälskade....
    Jag är så tacksam för detta och att min man höll ut och var nöjd med mig under alla år trots jag inte kunde ge honom ett normalt sexliv.
    Så visst finns det hopp...lycka till !

  • Anonym (Kvinn­a 49år)
    Äldre 12 Aug 22:24
    #9

    Jag använder ett preparat som heter MSM Pulver som är ett svavelpreparat. Finns säkert i hälsokostbutik men jag köper i hästaffären.
    Tror det använda till travhästar som har ledproblem.
    Ger det även till min hund som piggnar till på studs.
    Tydligen så behövs MSM för att dopaminet ska fungera.
    Jag mår bra av detta har inga besvär med mina leder alls.
    Dock upplever jag de som starkt uppiggande så jag tar min dos på en rågad tesked ( upplöst i vatten ) direkt på morgonen.
    Ni får googla MSM Pulver så får ni mer information.

  • Anonym (Kvinn­a 49år)
    Äldre 13 Aug 19:08
    #11
    Anonym (Nyfiken) skrev 2017-08-13 08:34:05 följande:

    Tack tack.


    Lycka till
Svar på tråden Har ni lyckats återstarta dött sexliv?