• ttr

    Hemmafru: För och nackdelar?

    Att slava hemma på heltid utan att få lön för detta - nej tack.

  • ttr
    Sen vill jag faktiskt säga till alla som ger mig dåligt samvete då och då att jag väljer jobba istället för att ge min familj allt de behöver. Skolan, vård, handel och massor annat skulle aldrig varit något att ha om alla kvinnor väljer att stanna hemma under många år. Det räcker inte att en hemmafrus man betalar massor av skatt - något måste göra jobbet helt enkelt.
  • ttr
    Anonym (Po) skrev 2017-08-18 13:28:35 följande:
    Det här argumentet förstår jag inte alls? Det "slaveriet" i hemmet måste ju göras även om du först måste gå till ditt jobb!?
    Självklart fast då har jag en ursäkt att hemmet inte är perfekt)
    Och det är roligare att pyssla hemma när man har en lön att göra vad som helst med)
  • ttr

    jag skulle aldrig stå ut med mig själv om jag betraktat ett besök på Kappahl och titta på Netflix medan jag stryker som dagens höjdpunkter när familjen är i skolan/på jobbet. Behöver lite starkare upplevelse helt enkelt))

  • ttr

    Nej, det är ingen höjdpunkt alls)) Jag gör det för att få det överstökat och är nöjd med mitt sätt)
    Men nu kom denna igen) Att du försöker ge mig dåligt samvete som att du aldrig går på BVC, akuten, dina barn får hemundervisning, ingen av dina äldre släktingar har hemtjänst eller bor på boende osv osv. Trött på detta verkligen som jag sa. 

  • ttr
    Anonym (Peter) skrev 2017-08-18 14:31:52 följande:
    Som du säger, allt det där gör ju andra FAST de jobbar, så några 8h/dag kan jag för mitt liv inte få det till.
    Saker tar mycket längre tid för dem som går hemma. Känslan att man har tid på sig gör att man slösar sin tid på helt värdelösa saker.
  • ttr
    Japp, det var till dig) Sämre uppmärksamhet är också en grej som man får på köpet när man hamnar hemma) Det har jag märkt)
  • ttr
    No Logo skrev 2017-08-18 16:46:29 följande:
    Det var otrevligt svarat, det ser jag ingen anledning till.
    Jag skrev i början att jag är trött på att höra/läsa om perfekt liv som hemmafru till skillnaden från mitt med stress och halvfabrikat) 
Svar på tråden Hemmafru: För och nackdelar?