• sigge1235

    Leasing?

    Ja, det finns ju verkligen två läger kring huruvida privatleasing är bra eller inte. Kan jag inte få era bästa och sämsta exempel/historier?

  • Svar på tråden Leasing?
  • _Lini

    Du kan leasa med öppet restvärde eller garanterat restvärde.

    Garanterat är bättre då du endast är skyldig att ersätta övermil och onormalt slitage. Du får dock inte vid garanterat restvärde möjlighet att köpa loss bilen efter leasingperioden. Den måste återlämnas. Öppet restvärde innebär att du kan köpa loss den eller att bilen ska värderas grundligt vid inlämning. Är man inte är bilkunning skulle en bilåterförsäljare med verkstad kunna hitta på både det ena och det andra.

    Tips är vid leasing att se till att service ingår eftersom det då är samma återförsäljares verkstad som kommer hantera den.

    Är man normalt sett inte oaktsam så är det ett toppen alternativ då du enkelt kan återlämna bilen efter 3 år :)

  • Wayke Buddy sponsrat

    Hej, 


    Privatleasing ökar mycket i populäritet just nu. Det är ett bra alternativ om man vill ha en fast måndagskostnad och en bestämd tidsperiod för sitt bilägande. Med det sagt är det bra att vara säker på att man kommer vilja äga bilen under hela leasingperioden så inte du behöver genomgå en överlåtelse. Därför kan traditionellt ägande vara att föredra om du ska äga bilen en kortare period. 

    Vill du veta mer om privatleasing är du varmt välkommen att kontakta oss på www.wayke.se/buddy eller se vårt utbud av leasing-bilar på www.wayke.se/sok

    Mvh


    Wayke Buddy

Svar på tråden Leasing?