• Äldre 7 Sep 08:49
    11695 visningar
    120 svar
    120
    11695

    Borde vi sätta gränser på vad för slags porr som är tillåtet?

    Fast alla de exempel du tar upp är ju sånt som vanlig människor fantiserar om och i vissa fall utövar irl? Förstår inte varför man skulle censurera porren till vanligt vaniljsex, hur kul är det?

  • Äldre 7 Sep 10:24
    #9
    jhd70 skrev 2017-09-07 09:40:45 följande:

    Klart det finns lagar redan som förbjuder vissa typer av porr men jag tycker vi skulle expandera det och förbjuda fler sorters porr. Mycket av det som förekommer i dagens porr är oerhört äckligt. Vanligt vaniljporr som du säger är ackligt nog men vem fan vill se en tjej bli utsatt för analsex eller se en tjej bli kissad på? Om man inte tycker sånt är äckligt är det ju nåt fel på en. Jag tror inte det finns många kvinnor som skulle vilja bli utsatta för sånt äckligt beteende i verkligheten.


    Fast det är ju så att man inte behöver titta på det man tycker är äckligt! Det du tycker är äckligt är inte det för alla! För mig är deffinitivt inte "toalettsex" något jag tänder på, det tycker jag är äckligt också. Men om vuxna samtyckande människor tänder på det så ser jag inte varför det ska förbjudas?
    Förstår också att det i din begreppsvärld inte är en möjlighet att en tjej kan njuta av analsex och att det inte alls handlar om att hon blir "utsatt" som du skriver..

Svar på tråden Borde vi sätta gränser på vad för slags porr som är tillåtet?