• jhd70

    Borde vi sätta gränser på vad för slags porr som är tillåtet?

    Som många säkert har märkt är jag emot porr i största allmänhet. Efter att ha kollat runt på andra trådar här verkar det som jag är i minoritet i min åsikt. Men tycker ni i alla fall att vi kunde sätta gränser i vår lagstiftning om vad för slags porr som skulle vara tillåtet? Barn och ungdomar tittar på porr och får en helt sned uppfattning om vad hälsosamt sex ska handla om. Om porr måste finnas i vårt samhälle kan det åtminstone inte bara handla om förälskade par som delar kärleksstuder tillsammans? Kan vi inte åtminstone förbjuda gruppsex, analsex, toalettsex, simulerad våldtäkt, och annat liknande? Vad tycker ni?

  • Svar på tråden Borde vi sätta gränser på vad för slags porr som är tillåtet?
  • jhd70

    Klart det finns lagar redan som förbjuder vissa typer av porr men jag tycker vi skulle expandera det och förbjuda fler sorters porr. Mycket av det som förekommer i dagens porr är oerhört äckligt. Vanligt vaniljporr som du säger är ackligt nog men vem fan vill se en tjej bli utsatt för analsex eller se en tjej bli kissad på? Om man inte tycker sånt är äckligt är det ju nåt fel på en. Jag tror inte det finns många kvinnor som skulle vilja bli utsatta för sånt äckligt beteende i verkligheten.

  • jhd70

    Ja men var slutar det här? Porr för 50 år sen handlade mest om unga par som älskade på blomsterängar eller i lador eller andra romantiska ställen. Nuförtiden kör de varann i baken höger och vänster och kissar varann i munnen. Hur ser porr ut om 20 år??? Vågar inte ens spekulera.

  • jhd70

    Porr är beroendeframkallande och som allt annat som är beroendeframkallande börjar det med små doser av något lågpotent och ökas gradvis i kvantitet och potens. Porrmissbrukare börjar med att titta på oskyldiga bilder på nakna kvinnor, sen blir det porrfilmer, och sen grövre och grövre saker. En manhjärna som är oskadad av porr tänder på att se en naken kvinna. En porrskadad hjärna måste se äckliga saker för att bli påtänd. Jag vill inte gå in i detalj på vad min exman behövde titta på för att få stånd men det var absolut vidrigt.

  • jhd70

    Självklart kan kvinnor också bli porrskadade. Men verkligheten är sådan att nästan all porr riktar sej till män.

  • jhd70

    Hundra år sen fanns det knappt någon porr och då hade vi inga såna här problem. Jag tycker det är helt uppenbart att porr skadar vårt samhälle på så många olika vis. Varför behöver vi det här giftet i vårt samhälle. Så mycket ont kommer från porr. Kan någon nämna något gott som kommer från porr?

  • jhd70

    Det är svårt när ribban höjs av porrindustrin hela tiden. För att män ska tycka om mej måste jag alltså gå med på saker jag tycker är vidriga.

  • jhd70

    Om porr och sexdockor var förbjudna hade jag fortfarande varit lyckligt gift. Min exman sitter fast i ett ondskefullt missbruk som har slitit honom från sin familj. Jag vet att det finns fler i min situation.

  • jhd70

    Jo men porr är ju endast skadligt. Andra saker på din lista har positiva sidor utom kanske tobak som vi ju håller på att tränga ut, men porr har ju absolut inga positiva sidor. Eftersom vi som ett samhälle håller på att tränga ut tobak kan vi inte också tränga ut porr?

  • jhd70

    Inte bara min man! Det här är ett stort samhällsproblem som drabbar många människor.

  • jhd70
    Anonym (cissi) skrev 2017-09-10 09:41:11 följande:
    Tycker du att det ska vara lagligt för mig och min man att filma oss själva hemma när vi har sex?
    Ja så länge ni inte visar det för nån annan.
Svar på tråden Borde vi sätta gränser på vad för slags porr som är tillåtet?