Inlägg från: Anonym (Frågvis) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Frågvis)

    En typ av tjej att ligga med, en annn att gifta sig med?

    Jag undrar som rubriken lyder, vad är skillnaden mellan de tjejer ni drömmer om att ligga med och de tjejer som ni vill gifta er med? Om det nu finns någon?

    /frågvis

  • Svar på tråden En typ av tjej att ligga med, en annn att gifta sig med?
  • Anonym (Frågvis)
    PeterGB3G skrev 2017-09-09 15:24:08 följande:

    Hur gammal är du? Tanken som män får med en kvinna är "skulle jag kunna ha barn med henne..?" Är svaret nej, så, bara sex.


    Måste säga att det är lite motsägelsefullt att konstatera "henne vill jag inte ha barn med och att sedan ligga med henne. Men det kanske bara är jag, haha
  • Anonym (Frågvis)

    Hittade ett inlägg på Flashback (av alla ställen) som jag tycker är intressant. Osäker på om det är representativt, vad säger ni?

    "Män är nördar... Nästan alla män har något stort intresse - datorer, sport, någon speciell musikgenre, bilar, politik - och de flesta har väldigt svårt att hitta en tjej som verkligen delar dessa stora intressen med dem... Då en man nån gång hittar en kvinna som är lika insatt som han blir han vanligtvis väldigt förälskad, eftersom han då får en mycket hög respekt för tjejen ifråga...

    Män fungerar nämnligen inte riktigt som tjejer när de väljer partner... Medan kvinnor blir sexuellt upphetsade av samma män de blir kära i så delar många män mer eller mindre omedvetet in tjejer i två kategorier - "flickvänsmaterial" och "brudar"... En man ser inte bara en "brud" som ett sexobjekt, han har inget emot att dejta henne heller, men det "flickvänsmaterialet" som han verkligen respekterar som en vän och som han vill ha ett långvarigt förhållande hos...

    Jag tror att tjejer har väldigt svårt att förstå detta... Då de ser hur män dräglar över "porriga" och "heta" tjejer så tror de att de själva måste vara så snygga och feminina som möjligt för att vara attraktiva... Och visst, de blir attraktiva som "brudar", men samtidigt så gör de det kanske svårare för dem att verkligen vinna en männens respekt och kärlek, eftersom män som bekant ofta lider av "madonna/hora"-komlex och således ser "brudar" främst som sexobjekt och som flickvänner ifall inget seriöst flickvänsmaterial finns till hands... Män vill ju inte verka sexistiska, men många blir aldrig lika bra vän med sina tjejkompisar som de blir med sina kompisar av samma kön... Detta eftersom tjejkompisarna inte delar männens intressen... Men i de få fall då de verkligen får tjejkompisar som på riktigt är engagerade i deras hobbies så blir kära upp över öronen!

    Detta märks ganska bra på olika internetforum, eftersom dessa ofta har något specifikt intresse som de fokuserar på... De få tjejer som verkligen är kunniga inom dessa intressen har en helt svans med killar som är kära i dem... Och nu menar jag verkligen kära, inte kåta, eftersom de respekterar dessa tjejer på samma sätt som de respekterar sina manliga vänner p.g.a. intressena... Detta är hemligheten som alla kvinnor borde lära sig men allt för få förstår!"

Svar på tråden En typ av tjej att ligga med, en annn att gifta sig med?