• Stårsc­han
    Äldre 11 Sep 10:03
    24253 visningar
    92 svar
    92
    24253

    Min man blir arg av mina känslor.

    Hur kommer det sig att du är kvar hos denna person och anser honom vara din bättre hälft? Det låter ju inte ens som om ni är vänner.

  • Stårsc­han
    Äldre 11 Sep 10:39
    #10
    +2
    SinkSink skrev 2017-09-11 10:10:03 följande:
    För att jag älskar honom. Jag vill att han ska älska mig tillbaka såsom jag älskar honom och han säger att han gör det. Ofta berättar han att jag är hela hans liv. Problemet är bara att när jag behöver honom som mest så behandlar han mig dåligt. Eller, jag vet inte längre om det är dåligt eller inte, jag driver honom dit menar han. Det är jag som gör att han skriker på mig och säger fula saker för att han blir så frustrerad av att jag är som jag är med mina känslor.
    Det här är värre än jag först trodde. Det du beskriver här visar tydligt på att han har hjärntvättat dig och utövat sin psykiska misshandel så länge att du tror att det han säger är sant. Det är INTE ditt fel att han kallar dig fula saker, utan det är helt och hållet han som är ansvarig för sina egna handlingar.

    Om han trycker ner dig när du mår som sämst så är han allvarligt skadlig för dig. Bra att du äntligen frågar om detta är normalt. Det är det INTE . Visserligen är det på tok för vanligt, men det är INTE hälsosamt, utan är ett tydligt tecken på ett destruktivt förhållande.
  • Stårsc­han
    Äldre 11 Sep 11:32
    #15
    Anonym (Emma) skrev 2017-09-11 11:27:35 följande:
    Varför skulle HON behöva hjälp från psyk? Tycker inte det verkar som om TS lider av någon psykisk ohälsa. Ja hon är hjärntvättad och ordentligt nertryckt men inte psykiskt sjuk.
    Hon kan faktiskt må bra av att få professionell hjälp med att få insikt i hur hon ska hantera det destruktiva förhållande hon är i, och kanske få hjälp att undvika att hamna i liknande hjärntvättsfällor i framtiden. Lite samtalsterapi är inte att förakta i det här läget.
Svar på tråden Min man blir arg av mina känslor.