Inlägg från: Anonym (Ludvig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ludvig)

    Finns det verkligen män som inte tycker samlag är skönt?

    Anonym (Djuppenetrerad!) skrev 2017-09-12 01:11:20 följande:

    .........

    Som kvinna är det sagolikt skönt och det sexigaste som finns att ha en attaktiv man djupt inne i mitt sköte. Får gåshud av blotta tanken!

    Varför tycker ni i så fall inte det är skönt att knulla med en kvinna? Beror det på vilka känslor ni har för kvinnan eller brist på friktion t ex? För själva närheten och föreningen borde väl vara tillräcklig för att njuta och känna tillfredsställelse, eller?


    Kvinnor är ju väldigt olika här också....
    Om jag uppfattat rätt är det ungefär 50% av alla kvinnor som får orgasm av samlag. Och kanske inte ens det eftersom många behöver stimulera klitoris samtidigt. Dessutom är det långt ifrån alla kvinnor som stönar eller låter vid samlag. Gäller för TS att förstå att hon faktiskt inte talar för alla kvinnor utan bara för hur hon fungerar. Många kvinnor njuter ju mycket mer av oral stimulans än av en kuk i fittan. (Min fru är en av dom.)
    Det är väl olika hos män också precis som hos kvinnor?
  • Anonym (Ludvig)

    Jag tror att en förklaring kan ligga i att mannen oftast är den som kontrollerar samlaget. Han måste anstränga sig mer fysiskt och dessutom ha kontroll över kvinnans njutning och även ha koll på sin egen utlösning för att inte komma för snabbt. Han kan inte utlämna sig åt njutningen på samma sätt som kvinnan. 
    Skillnad om man ligger o tar emot oralt, då kan man bara koppla av och njuta.

Svar på tråden Finns det verkligen män som inte tycker samlag är skönt?