• Anonym (bedrövad)

    smal omkrets

    Här är en kille som börjar närma sig 30 och inte haft sex på nästan 5 år då min tjej som jag varit tillsammans med sen gymnasiet lämnade mig för en annan.

    Jag fick nitlotten här i livet och blev skapad med en penis som är 10.5 cm i omkrets och 15 cm i längd i fullt stånd. Jag tror inte någon kan förstå hur det känns. Det är framförallt omkretsen jag är mest olycklig över.
    Jag visar mig inte längre i offentliga duschar sedan några ungdomar skrattade år mig för några år sedan. I slakt tillstånd är den en kopia av mitt pekfinger.

    Jag har accepterat att jag aldrig kommer att kunna träffa en kvinna och tillfredsställa henne och pga mitt dåliga självförtroende har jag blivit inbunden på köpet. Istället för att ta kontakt och vara charmig så håller jag mig mest för mig själv nu för tiden.Mina föräldrar är på mig hela tiden och tycker att det är dags för mig att stadga mig och skaffa familj och säger att ungkarlslivet nu ändå borde vara över. Min äldre syster frågade mig förra året lite försiktigt om jag inte tände på tjejer ( var homosexuell) eftersom jag aldrig träffade tjejer.
    Min yngre bror frågade mig om jag kunde vara barnvakt nästa helg till deras tvillingar. Visst kan jag det kära bror! Jag har ju ingen och inget vettigt att göra på helgerna i alla fall. Jag hatar mitt liv!

    på köpet är jag rätt lång! 1,84 och ser riktigt bra ut tycker jag själv. Snacka om att tjejer blir besvikna när det ska sexas med en lång snygg kille och de drar ned kalsongerna..
    Finns det andra här som lever i ett lyckligt förhållande med en nöjd kvinna trots att ni har en penis som är liten. Hur lyckades ni hitta varandra? Det är väl mycket begärt men jag vill inte ha en tjej som träffar andra män då och då för att kompensera detta. Är det omöjligt?

  • Svar på tråden smal omkrets
  • Anonym (Liten)
    Anonym (Jesse) skrev 2017-09-15 05:34:41 följande:

    Jag är tjej Glad


    Undrar vem du är
  • Anonym (bedrövad)
    Anonym (kvinna30) skrev 2017-09-14 23:01:49 följande:
    men du skrev ju att när de blir besvikna när kalsongerna dras ner?
    De kommer att bli det helt klart!
  • Anonym (Elin)

    Synd att du sabbar ditt liv med dina komplex. Tjejer bryr sig ju inte om kukar så mycket som du tror. Det är ju killar som är storleksbesatta, inte tjejer. Typ 25% av tjejerna kan inte ens få vaginalorgasm. Det är ju andra skills som avgör om du uppfattas som en bra älskare (eller inte).

  • Anonym (Jesse)
    Anonym (Liten) skrev 2017-09-15 05:42:35 följande:
    Undrar vem du är
    Varför?
  • Anonym (Gift med en liten snopp ;))

    Hej, 

    Jag känner att NEJ, sluta hänga upp dig på detta.

    Jag är (lyckligt) gift med en man som har en stake i din storlek. Vi har trots alla år fortfarande regelbundet sex (minst 2ggr i veckan) och jag har aldrig känt mig besviken över hans storlek. Snarare tvärtom! 

    Hoppas innerligt att du träffar en gör go tjej som älskar dig precis som du är! :)
    Och som några redan skrivit sex är så mycket mer än penetrerande sex :) det är helheten som gör det. 

    Sträck på dig, du har ett liv gör det bästa av det. All kärlek till dig och lyckönskningar <3

    / Kåt glad och tacksam fru ;)

  • Anonym (Liten)
    Anonym (Jesse) skrev 2017-09-15 08:38:34 följande:
    Varför?
    Tycker mig känna igen dig både i smeknamn och sättet att uttala dig
  • förvirradpappa

    Skulle säga att din omkrets inte är något att hänga läpp över.
    Det finns tusen sätt att tillfredsställa en tjej och så länge du själv inte tycker din smala penis är ett problem så kommer inte hon tycka det heller.
    Kom ihåg: Tjejer tänder på självförtroende!
    Jag personligen tyckte också att jag hade en smal penis och började jelqa och penispumpa, insåg senare att min penis var väldigt tjock redan innan jag började (runt 14cm omkrets) och att jag inte behövde "fixa" något.
    Så är det i alla fall för alla, ingenting behöver fixas med din kropp, du är den du är och det ska du vara stolt över.
    Om du trots allt vill ha en tjockare penis och har tid/energi på händerna ska jag ge dig en tremånadersplan för minst 1 cm extra i omkrets, men det är ingen piller du äter och sen växer över natten!
    1. lär dig att jelqa och köp en vetekudde.
    2. Varannan dag värmer du upp ligamenten i penis (undvika skador) med vetekudden och gör 100-200 långsamma jelqs, värm ner med vetekudden (undvika skador.
    3. 100-200 kegels om dagen, spänn PC-muskeln helt enkelt.
    4. Efter en månad av jelqande köp en LUFTpump (t.ex. girthblaster på www.skitstor.se) och använd den i 15-20 minuter efter varje jelqpass, och håll dig på så sätt i maximalt blodöverfyllt läge hela dagen vilken främjar växt.
    5. fortsätt med denna rutin i 3 månader, ta mått före och efter och jag lovar dig att du kommer märka att du bli mycket tjockare! 

    Lycka till min vän, och kom ihåg att du gör detta för dig själv och inte för någon tjej, tjejer kommer gilla dig precis som du är... OM DU GÖR DET SJÄLV GOD DAMNIT! :D <3

  • Anonym (långsvensk :D)

    Ja vi svenskar ligger bra till! :D
    Kan precis som förvirradpappa rekommendera Girthblaster2.0, dock använder jag den bara tillsammans med kegels och inget annat, så länge jag pumpar var 48e timme så håller den sig i maximalt tillstånd (1,5-2 cm tjockare än normalt) 24 timmar om dygnet, det har jag grabbarna på www.skitstor.se att tacka för.
    Funderar dock på att testa en vattenpump också, men hört mycket om doughnuts och tror jag avstår...

  • Anonym (Korven)

    Jag har en ganska stor kuk, 16 omkrets 19 lång.

    Jag får komplex när jag läser dessa trådar där många tjejer tycker det är oskönt med för stora. Killar med stora är oftast dåliga i sängen osv.

    Jag tror det hänger på hur man rent mentalt ser på sin egen kuk och tolkar alla "misslyckanden" som att det har med ens kuk att göra.

    Nackdelar med större är mindre chans till analsex, inte mycket av snoppen inne vid oralsex, tar i livmodertappen doggystyle. Tänk på fördelarna ni har istället. De flesta tjejerna skriver ju här anonymt att de inte bryr sig. De skriver ju att det är fel på min kuk istället.

    Det är ju som en jantelag för kukar för killar.

    Var aldrig nöjd med din egen kuk ;)

    (bröst för tjejer).

Svar på tråden smal omkrets