• Anonym (Man)
    Äldre 12 Sep 10:20
    10352 visningar
    68 svar
    68
    10352

    Gravid - Han vill inte gifta sig..

    Jag var nog lika, jag väntade 16 år innan jag gifte mig med min fru. Ibland tar det tid. Vet inte varför, jag älskar henne jättemycket och har ju skaffat ett par ungar med henne (betydligt större beslut än att gifta sig). Vet flera som gifter sig långt efter att de träffats och skaffat barn.

    Du kan ju fråga lite runt varför han inte vill gifta sig, vill han inte stå i centrum, inte ha giftemål i kyrkan, inte lägga ner mycket pengar på det osv?

    Det är fritt även för kvinnor att fria :)

  • Anonym (Man)
    Äldre 12 Sep 12:16
    #14
    Anonym (Lana) skrev 2017-09-12 11:20:17 följande:

    Tack för svar, från "den andra sidan" så att säga..

    Ja vi har pratat om det. Han säger att det främst handlar om att han inte ser meningen i det. Han tycker det är jättejobbigt att behöva stå i centrum, få massa tal och gåvor och uppvaktning. Han hatar födelsedagar och allt sånt firande. Jag har förklarat att jag inte alls har krav eller vilja om att ha ett stort pampigt bröllop. Jag kan likväl vara hemma på tomten med våra familjer och ha knytis. Det är själva handlingen och upplevelsen jag önskar, att ha en egen dag att minnas med glädje. Han köper mitt resonemang och har sagt att vi ska gifta oss, NÅN gång. Men jag tror aldrig frågan kommer, han är liksom inte den typen.


    Föreslå borgerligt i stadshuset, bara era föräldrar som vittnen. Minimalt bröllop utan svensexor, fester, tal, presenter och liknande. Det gäller att kompromissa i livet med sin partner, för att båda ska bli rimligt nöjda.

    Det var i alla fall så vi gjorde...
Svar på tråden Gravid - Han vill inte gifta sig..