Inlägg från: Anonym (slaka) |Visa alla inlägg
  • Anonym (slaka)

    Hjälp med sex

    Anonym (Hjälp) skrev 2017-09-13 12:31:33 följande:

    ]Hej alla där ute har en fundering ang hjälp med ståndet. Har haft lite problem med sviktande stånd på sista tiden och tror att det mesta sitter i huvet. Har varit till läkaren och allt är ok och jag fick Viagra utskrivet. Nu till min fråga finns det något med mindre biverkningar och snabbare resultat. I vårt liv så är det lite svårare att planera sexet och vi har oftast spontansex på toa och liknande eftersom vi har tonårsbarn hemma. Det blir även en stor press och stress för min fru med planerat sex. Så tips ang geler eller liknande mottas tacksamt. Jag har inga problem med att bli kåt och kuken står men sen slaknar den efter ett tag.


    Måste fråga dig om du tror att det har med graden av attraktion till din fru att göra? Träffar en ung kille som är stenhård i princip jämt men alltid slakar vid samlag och under och då får jag börja om med avsugning då han blir stenhård på en sekund , likaså om vi bara sitter bredvid varann i soffan  då han blir hård av att vi bara pratar lite dirty med varandra och av att kyssas. Men varje gång vi ska ligga så rasar han redan vid inträngandet och sedan flera ggr under.
    Tar det självklart personligt eftersom killen för övrigt är extremt tänd på mig. Kanske gillar han inte ligga med mig eller vad som helst?

    Känns din dalande erektion som om den har fysiska orsaker eller kanske mentala spärrar. Eller är det kåtheten til din fru som brister?
Svar på tråden Hjälp med sex