Inlägg från: elinafinabajs |Visa alla inlägg
  • elinafinabajs

    Ångrar att jag gjorde abort...

    Gjorde min andra abort för en vecka sedan nu. Av väldigt lika skäl som du. Gjorde även en abort för 2 år sedan för samma anledning. Mitt ex och han jag är tillsammans med nu sa rakt igenom nej.

    Och man vill ju inte sätta ett barn som inte är önskat till världen och som blir faderslös. Och när man sitter där och mår dåligt av hormoner och annat och känner sig ensamast i världen känns det som man inte ha något vall. Jag gråter mig till sömns varje natt, kan inte göra eller tänka på något annat och hade ett jobb men klarar inte av att gå tillbaka till det. Samma sak första aborten. Har inget tips men killar är arslen, vill dom inte ha barn ska dom fan använda kondom oxå... man är två om å göra barn men liks förbannat äre vi som tjej som får ta det skitsvåra beslutet, gå igenom ett helvete med smärta och annat och sen sitta ensam med tankarna med det hela för, för dom existerade det ju inte och va Ba å trycka ut å spola ner..

    Nää förlåt låter som en riktig bitter fitta men jaa... inget tips men bara så du vet om att du är inte ensam. Är 21, gjorde första aborten när jag var 19.

Svar på tråden Ångrar att jag gjorde abort...