Inlägg från: Anonym (Häpp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Häpp)

    Ni som kallar er feminister

    Jag röstade på Sossarna för att vi skall få en bättre fördelningspolitik som ger möjligheter för samma vård och skola för alla. Jag vet att de inte alltid står för detta i praktiken men det är det enda parti jag ser som har möjlighet att få till mer resurser till vård och skola genom att omfördela resurser från de som har mer till de som har mindre.

    Detta är inte direkt feministiskt men en likvärdig vård för kvinnor och män samt en rättvisare fördelning av resurser mellan "rika" män och "fattiga" kvinnor är en del av arbetet.

  • Anonym (Häpp)
    Thomas3 skrev 2017-09-14 08:46:24 följande:

    I dag har vi en feministisk regering som inte gör något åt problemet att polisen inte har tid att utreda våldtäkter.


    Dom har precis gett Polisen massa extrapengar, den gamla regeringen skapade en omorganisation som är grunden för att vi har problem idag.

    Den nuvarande regeringen gör otroligt mycket mer för polisen än den gamla gjorde. Det är svårt att lösa polisproblemet med privatisering
  • Anonym (Häpp)
    Anonym (Tja) skrev 2017-09-17 02:43:02 följande:
    Vem förslår en avreglering av polismyndigheten?
    Undrar jag också, det vore ju fantastiskt om vi avreglerade polisen och lät privata företag ta över och sköta Polisen, har funkat jättebra med äldrevården och varför inte bankerna, de vet ju hur man tar ut höga vinster och leverera en dålig produkt.

    Med en avreglerad Polis finns det också stora möjligheter att köpa sig fri
Svar på tråden Ni som kallar er feminister