• Äldre 14 Sep 08:45
    16331 visningar
    46 svar
    46
    16331

    Deprimerad flickvän.

    Det du gör är precis vad en deprimerad person behöver, hon beter sig väldigt mycket som en deprimerad person så skulle tro att det är just det hon är.

    Att ta ut hormonspiralen kan mycket väl vara värt det, jag själv tog ut min, först var det inte direkt problem med den men sen började jag få väldigt mörka tankar, blev helt tom inombords och ville dö. När jag tog ut den kändes det som en sten hade försvunnit från mina axlar ganska direkt och de mörka tankarna har aldrig kommit tillbaka. Det behöver inte vara den alls för henne men det kan vara värt ett försök och blir det inte bättre så är det ju bara sätta in en ny efter någon månad.

    Sen tycker jag absolut hon borde komma iväg och prata med någon. Så försök att få henne till det. Ta upp det när hon verkar uppåt.

    Tänk inte så mycket på killen från jobbet. Socialt är ovärderlig när någon är deppig. Kanske är det bara någon hon har öppnat sig för. Känner hon skuld så är det nog vanligare att försöka kompensera för det, så beter hon sig ju inte precis. Även om jag ibland ville dra täcket över huvudet och bara vara i fred så betydde det lilla sociala jag fick att jag ibland orkade ta mig genom dagen. Har hon familj som står henne nära? Kanske bjuda hem lite familjemedlemmar i sånt fall.

    Sist men inte minst, ta en kväll off för sig själv då och då, det är tungt att stödja deprimerade och lätt att bli "smittad". Gör något bara för dig för att fylla på din energi.

    Hoppas ni hittar tillbaka till glädjen.

  • Äldre 14 Sep 14:06
    #20

    Alla har sina erfarenheter som du märker, jag utgår från min, har ju själv varit deprimerad. Men det är ju knappast logiskt att gå med på att plocka ut spiralen om hon är otrogen. Du känner ju henne bättre än vi men för mig låter det som en ganska drastiskt åtgärd för att gömma att känslorna är slut.

Svar på tråden Deprimerad flickvän.